Bedrijfsfeest Amsterdam

Bedrijfsfeest Amsterdam

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijfsfeest voor uw personeel,  wilt u een nieuw product onder de aandacht brengen, wilt u uw relaties bedanken of is het een combinatie van beide?

Wij van Getevents beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van bedrijfsfeesten in Amsterdam. En ons enthousiast team van evenementen organisatoren weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om uw bedrijfsfeest in Amsterdam tot een groot succes te maken.

Met uw wensen en doelstellingen in ons achterhoofd weten onze evenementen organisatoren keer op keer een fantastisch eindresultaat te bewerkstelligen wat natuurlijk zal resulteren in een hoop stralende gezichten.

Wilt u een bedrijfsfeest in Amsterdam dat volledig op basis van uw wensen op maat is gemaakt? Neem geheel vrijblijvend contact op een wij zullen u helpen met het organiseren van uw perfecte bedrijfsfeest in Amsterdam.

Houdt u ook zoveel van Holland?
Prijs:
€ 55.00 p.p. (incl. BTW)
Min. aantal personen:
8 personen
Tijdsduur:
3.50 uur
Lees meer
Ibiza themafeest 1
  Denk aan zon, zee en strand bij dit themafeest. Want ook al werkt het weer in NL niet altijd mee, voor het zomerse gevoel kunt u gedurende het hele jaar bij ons terecht!
Prijs:
€ 45.00 p.p. (incl. BTW)
Min. aantal personen:
80 personen
Tijdsduur:
4.00 uur
Lees meer