Bedrijfsuitstapje Amsterdam

Bedrijfsuitstapje Amsterdam

Wij van Getevents weten als geen ander hoe belangrijk uw bedrijfsuitje in Amsterdam voor u en uw bedrijf is.

En of u nu een bedrijfsuitstapje organiseert voor uw personeel, uw collega’s of voor uw vaste relaties en leveranciers, er komt een hoop bij kijken.

Ons enthousiaste team van evenementen organisatoren hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van bedrijfsuitstapjes in Amsterdam. Van stadswandelingen, rondvaarten en spelprogramma’s tot hele dagarrangementen en weekendjes weg. Wij hebben de specialisme en ervaring in huis om uw bedrijfsuitstapje in Amsterdam van het begin tot het eind perfect te organiseren. En op deze manier kunt u zelf ook onbekommerd genieten van uw bedrijfsuitstapje in onze hoofdstad.

Heeft u zelf nog wensen of ideeën voor uw bedrijfsuitstapje in Amsterdam? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze evenementenbegeleiders. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en ideeën samen met ons nog even rustig doornemen en zo een perfect en op maat gesneden bedrijfsuitstapje in Amsterdam samenstellen.

Op deze manier zult u ervoor zorgen dat uw gasten aan het eind van de dag met een heerlijk voldaan gevoel weer naar huis zullen gaan.

van twee walletjes rondleiding amsterdam
Kunt u geen keuze maken tussen een Jordaantour of Wallenwandeling? Dan geven wij u hier de oplossing: onze 'Van Twee Walletjes'-tour.
Prijs:
€ 19.50 p.p. (incl. BTW)
Min. aantal personen:
6 personen
Tijdsduur:
3.00 uur
Lees meer
sloepen speurtocht amsterdam 1
Amsterdam heet niet voor niets het Venetië van het Noorden. En op welke manier kunt u dat beter ontdekken dan per sloep?!
Prijs:
€ 37.50 p.p. (incl. BTW)
Min. aantal personen:
12 personen
Tijdsduur:
2.50 uur
Lees meer
Walking dinner Amsterdam 1
Helemaal in the mood voor een avondje smakelijk genieten? Dan hebben wij hier iets voor de echte smulpaap: een culinaire ontdekkingsreis door hartje Amsterdam, onder de naam 'Walking Dinner Amsterdam".
Prijs:
€ 60.00 p.p. (incl. BTW)
Min. aantal personen:
8 personen
Tijdsduur:
3.50 uur
Lees meer
Bent u op zoek naar een compleet dagprogramma voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam?
Prijs:
€ 88.00 p.p. (incl. BTW)
Min. aantal personen:
15 personen
Tijdsduur:
8.00 uur
Lees meer
Bent u toe aan een leuk en gezellig uitje in hartje Amsterdam?
Prijs:
€ 24.50 p.p. (incl. BTW)
Min. aantal personen:
8 personen
Tijdsduur:
3.00 uur
Lees meer