Blog

Een avondje lekker eten & lachen doe je bij ons Comedy Diner in Rotterdam! Dit complete avondarrangement is perfect geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeestje.

Lees meer

Nu de zomervakantie in aantocht is, kijk ik reikhalzend uit naar de leukste tijd van het jaar! Want in tegenstelling tot de zomervakantie, puilen de maanden daarna uit van de bedrijfsevents en personeelsuitjes. Iedereen is weer fris, fruitig en uitgerust teruggekeerd op de werkvloer.

Lees meer

Ben jij een echte entertainer, een social hero en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Meld je dan snel aan bij Get Events, het leukste evenementenbureau van Nederland!  Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen. 

Lees meer

Het is begin maart 2017 en dat betekent natuurlijk maar één ding. De start van de vrijgezellenfeestjes! Een vrijgezellenfeestje, een dag om nooit te vergeten. En voor jou als organisator al helemaal niet.

Lees meer

Feestelijk versierde straatjes, gezellige pleintjes en sfeervolle cafeetjes, tijdens deze koude wintermaanden is Amsterdam zeker een bezoekje waard. 

Onze Winter Wonder Wandeling is een ware ontdekkingsreis door mooi Mokum. 

Lees meer

Nog aan het nagenieten van die heerlijke nazomer, staan de gezellige wintermaanden alweer voor de deur.

En wij van Get Events hebben er maar wat zin in!

Lees meer

Sentualiseren om je brein te trainen.

Ken je dat woord? Waarschijnlijk niet, want het bestaat (nog) niet!

Lees meer

Back By Popular Demand!

Lees meer

Ben jij outgoing, enthousiast, representatief en vind je het heerlijk om met mensen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Voor iedereen die vind dat zijn of haar Haagse dialect wel een opfriscursus kan gebruiken, of dit Haagse dialect wel ‘ns van dichtbij wil meemaken, hebben wij nu onze Cursus Plat Haags voor beginners.

Lees meer

Pagina's

Subscribe to Blog