Comedy Diner

Comedy Diner

Comedy Diner in Rotterdam

Beleef ons comedy diner in samenwerking met het Zalmhuis in Rotterdam, en kies voor een onvergetelijke én geheel verzorgde avond tijdens jullie bedrijfsuitje, groepsuitje of gewoon met je partner!

We zijn maar wat trots op de samenwerking met het Zalmhuis en hebben vol enthousiasme de handen in elkaar geslagen om onze daverende comedy show aan een breder publiek aan te bieden. Tijdens deze avondvullende dinnershow wordt je verwend met een smakelijk diner en weten onze comedians en cabaretiers jullie te verrassen met een daverende comedy show. En dat op deze prachtige locatie in Rotterdam!
 
Driegangendiner + Stand Up Comedy Show
Kom met je geliefde, vriendengroep of bedrijf en schuif aan  bij ons Comedy Diner bij het Zalmhuis in Rotterdam. Voor iedere gast staat een bruisend glas bubbels klaar bij ontvangst en zorgen onze gastvrouwen ervoor dat het je aan niets ontbreekt vanavond. Verwen je smaakpapillen tijdens het 3-gangen diner dat met zorg is samengesteld door de chef.


Voor de comedy show is de top van de nationale comedy speciaal voor ons afgereisd naar Zalmhuis Rotterdam, en laat de Maasstad op haar grondvesten schudden! De professionals weten elke keer weer te verrassen met onmogelijke verhalen, komische grappen en vlijmscherpe oneliners. Kom een avond genieten en smul, slurp en schater bij Comedy Diner Rotterdam!


We hebben alle ingrediënten voor een smakelijke comedy avond samengevoegd. Smul van de gerechten, slurp van de drankjes en schater tijdens de comedy show!
 
Kom genieten van ons Comedy Diner!
Unieke locatie in hartje Rotterdam
Heerlijk diner in prettige sfeer
De beste comedians van Hollandse bodem
Avondvullend programma
Perfect als bedrijfsuitje, groepsuitje of met je partner!
 
Het Zalmhuis Rotterdam
Geniet van het fraaie panorama uitzicht over de Maas vanuit onze “La Grande Salle” – de kroon op het Zalmhuis! Dit typisch Rotterdamse decor, samen met het fantastische glas-in-lood plafond, creëert de perfecte sfeer tijdens dit Comedy Diner. Tevens bieden we jullie gratis parkeergelegenheid.
 
Data
28 september 2017
17 november 2017
14 december 2017
 
Tickets
Bestel je tickets voor sléchts € 49,50 p.p. via info@getevents óf 020-7009439
Prijs is inclusief welkomstbubbels, 3-gangen diner en comedy
 
Adres
Het Zalmhuis
Schaardijk 434
3064 AM Rotterdam

 
Houdt onze facebook in de gaten voor de laatste info & de line-up!