Moordspel Utrecht

Prijs: 
€ 17,50 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
15
Tijdsduur: 
2,0 uur

Bij ons bloedstollende Moordspel in Utrecht is het mysterie en verrassing troef! Wij garanderen u een heerlijk groepsuitje vol avontuur, spanning en intriges!
Welkom op onze geheimzinnige locatie in het hartje van Utrecht. Hier gaat het gebeuren. Samen met uw gasten gaat u het aangrijpende en indrukwekkende Moordspel spelen.

Stel u voor!  U zit gezellig en nietsvermoedend een drankje te drinken met uw gezelschap. Niets aan het handje dus? Maar dan valt met veel machtsvertoon de politie van Utrecht binnen! Deze agenten komen melden dat er op uw locatie een brute moord is gepleegd! Op dit moment worden al uw groepsgenoten als verdachten aangemerkt. Jawel, volgens de politie zit de moordenaar bij u aan tafel.  De rechercheurs zullen u meest verdachte gasten apart nemen voor verhoor. Ondertussen wordt uw overgebleven gezelschap ingedeeld in verschillende onderzoekteams. Deze teams gaan de recherche in Utrecht helpen om deze raadselachtige moord op te lossen. U kunt samen met uw teamgenoten uw beste ondervragingstechnieken en verhoormethodes van stal halen! Probeer de losse eindjes aan elkaar te verbinden en wijs aan het einde van het spel de dader aan!

Elk team houdt aan het slot van het Moordspel een slotpleidooi met hun conclusies.
Uiteindelijk zal onthuld worden wie de gewetensloze dader is en dan zult u weten of u het bij het rechte eind had. Het winnende team krijgt natuurlijk promotie in het politiekorps van Utrecht en ontvangt een welverdiend prijsje!
Bent u een goede puzzelaar en kunt u mysteries doorgronden? Steekt er ergens diep in u een gehaaide rechercheur? Dan is het spannende, mysterieuze en hilarische Moordspel in Utrecht echt iets voor u! Bovendien beleeft u samen met uw gasten een geweldig en sfeervol uitje!

Het Moorspel Utrecht is inclusief:
- Locatiehuur spelruimte Utrecht
- Ervaren acteur(s)
- Spelmaterialen Moordspel
- Prijs voor de winnaars
- BTW