Workshop Lipdub Maken Utrecht

Prijs: 
€ 39,50 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
3,0 uur

Het samen maken van een lipdub is een nieuwe en fascinerende rage! Het Lipdub maken is bekend uit de Verenigde Staten en nu gaat u dit in Utrecht beleven! Tijdens de Workshop Lipdub Maken in Utrecht gaat u samen met uw gezelschap uw eigen videoclip maken! Dit worden een paar spannende onvergetelijke uurtjes in het stadshart van Utrecht!

Bij onze succesvolle Workshop Lipdub Maken in Utrecht legt u uw gezamenlijke videoclip in slechts in één enkele take vast. Samen fantaseren jullie eerst hoe jullie groep in beeld moet worden gebracht. Wij adviseren een feestelijke dans op een heerlijke meezinger! Het is belangrijk dat u eerst onderlinge afspraken maakt zodat iedereen zijn of haar unieke rol tijdens de videoclip goed kent. Omdat de opname in een take gebeurd is het natuurlijk spannend of het allemaal goed zal gaan!

Het maken van een Lipdub is een leerzame maar zekere ook een gezellige en vermakelijke bezigheid. Dit groepsuitje in Utrecht doet een groot beroep op de teambuilding binnen uw instelling of organisatie. De Lipdub geeft u ook de mogelijkheid om een uniek groepsportret van uw mensen en uw organisatie vast te leggen!

De Workshop
Onze verrassende Workshop Lipdub Maken in Utrecht staat onder leiding van onze professionele cameraman. Deze inspirerende begeleider helpt u bij het maken van de ideale Lipdub. Na het kiezen van een lekker dansnummer gaat uw groep lekker los. Wij zullen het eindresultaat na afloop voor u monteren en afwerken.

Wilt u de lipdub op een speciale locatie doen? Of bij uw bedrijf? Of midden in het centrum van Utrecht? Het kan allemaal. Samen met onze cameraman/ regisseur werkt u toe naar een spectaculaire en onvergetelijke Lipdub! Let maar op!

Deze originele en verrassende Workshop Lipdub Maken maakt elk personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenparty compleet! Utrecht kijkt uit naar uw fantastische Lipdub!

Workshop Lipdub Maken in Utrecht is inclusief:            
- Professionele en ervaren cameraman/ regisseur
- Montage en afwerking
- Eventuele zaalhuur locatie in Utrecht
- BTW