Comedy Diner Rotterdam

Een avondje lekker eten & lachen doe je bij ons Comedy Diner in Rotterdam! Dit complete avondarrangement is perfect geschikt als bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeestje. Samen met Zalmhuis Rotterdam organiseren we onze denderende comedy show. Je wordt verwend met een heerlijk 3-gangen diner en onze comedians en cabaretiers weten je te verrassen met een daverende comedy show met beste comedians van Hollandse bodem!
 
Dinnershow Rotterdam
Iedereen is welkom bij ons Comedy Diner in het Zalmhuis Rotterdam! Wij weten wel hoe we je moeten verwennen! Geniet van een glas heerlijke bubbels bij ontvangst, zodat we de comedy avond in stijl kunnen beginnen.
Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt vanavond. Met zorg hebben we een heerlijk 3-gangen diner samengesteld, waar we de avond mee aftrappen.
 
Voor het klapstuk van deze dinnershow, zijn onze beste comedians  afgereisd naar Rotterdam om jullie op een weergaloze comedy show te trakteren! De comedy show bestaat uit meerdere comedians die samen zorgen voor scherpe oneliners, hilarische grappen en onmogelijke situaties. We garanderen spierpijn in je kaken en buikspieren! Geniet van onze weergaloze comedy dinnershow in Rotterdam met je collega’s en vrienden.
 
Ben je op zoek naar een geheel verzorgde avond, waarbij de beste ingrediënten zijn samengevoegd tot een smakelijk diner en entertainment? Neem dan contact op en verzeker jezelf van een plekje tijdens dit Comedy Diner in Rotterdam! Kijk snel naar de beschikbare data en plan jouw avond uit met je bedrijf, collega’s, vrienden of partner nu bij ons Comedy diner bij het prachtige Zalmhuis in Rotterdam!