Amsterdam in Gebaren...

Vanaf 1 februari zal onze inschrijf-rondleiding door Amsterdam elke eerste zaterdag van de maand toegankelijk zijn voor doven en slechthorenden. Serhat Agacan zal de rondleiding namelijk compleet in gebarentaal vertolken. De tour wordt uiteraard ook gesproken zodat horenden onder ons ook kunnen genieten van alle hoogtepunten van Amsterdam.

We starten de rondleiding op 1 februari om 11:00 op het Beursplein. Vanaf het beginpunt lopen we naar de statige Grachtengordel en de altijd gezellige Jordaan. Als we in de Jordaan zijn duiken we een authentiek Amsterdams kroegje in voor heerlijke versnapering.

Na de Jordaan staan de Walletjes op het schema. Tijdens de rondleiding over de Wallen zult u ontdekken dat deze prachtige wijk veel te bieden heeft behalve de rode lichten. Wij komen hier bijvoorbeeld één van de nog laatste overgebleven houten huizen uit de late middeleeuwen en de oudste kerk van Amsterdam tegen. Natuurlijk wordt er ook uitgebreid stilgestaan bij de dames.

Dus heeft u zin in een gezellig dagje Amsterdam met uw familie of vrienden, maar heeft er iemand in uw groep een gehoorbeperking dan zit u bij ons helemaal goed!

Voor meer informatie over de rondleiding kunt u kijken op onze Van twee Walletjes rondleiding wij per mail bereikbaar: info@getevents.nl .