Nieuw! De Vermiste Vermeer Citygame

cityame, stadsspel
 
Zijn jullie klaar om de ultieme citygame te spelen? Boek dan nu ons Vermiste Vermeer stadsspel!
 
Tijdens dit stadsspel zullen wij niet alleen een beroep doen op uw individuele kwaliteiten, maar ook jullie teambuildingsvermogen zal tijdens dit spelprogramma rijkelijk aan bod komen.   
 
Het Vermiste Vermeer stadsspel combineert creativiteit, durf, snelheid en samenwerkingsvermogen. 
 
Wij zullen er met dit spelprogramma voor zorgen dat uw groepsuitje zal worden omgetoverd in een onvergetelijk uitje. 
 
Het spelprogramma zal beginnen met een korte lezing over een van de bekendste schilders uit de 17e eeuw; Johannes Vermeer. in  Zijn beroemde meesterwerk ‘Het Concert’ is op 18 maart 1990 op mysterieuze wijze uit het museum van Boston verdwenen. 
De Haarlemse familie van der Meer beweert in het bezit te zijn van dit schilderij en is bereid het aan de hoogste bieder te verkopen! 
 
Nu is het aan jullie de taak om tijdens dit stadsspel, zoveel mogelijk van onze opdrachten te vervullen en hier zoveel mogelijk geld mee te verdienen. 
Want het team dat aan het eind van dit spelprogramma het meeste geld heeft weten te verdienen, mag zich de nieuwe trotse bezitter van dit schilderij noemen.  
 
Ook zal elk team worden voorzien van een rugzak met daarin een aantal attributen, zoals een fotocamera, een mobieltje en een opdrachtenboekje. 
 
Maar pas op! Onderweg zal u worden achtervolgt door onze spionnen. Deze zullen alles op discrete wijze informatie doorseinen aan de acteurs. Deze acteurs zullen de informatie gebruiken alsof ze zelf de groep aan het bespioneren zijn. Dit zal gegarandeerd een hoop hilarische momenten en verbaasde gezichten opleveren. 
 
Als iedereen aan het eind weer bij elkaar is gekomen en van zijn of haar welverdiende consumptie geniet, zullen onze acteurs onverwachts binnenvallen en doormiddel van een Comedy Act de dag nog eens doornemen.
 
Dus heeft u zin in een ultiem spelprogramma dan is de Vermiste Vermeer zeker een aanrader!