Over ons

Een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseren is makkelijker gezegd dan gedaan, misschien weet u uit eigen ervaring wel wat een klus het is om een event te organiseren. Er komt een hoop bij kijken. Maar geen nood, wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Evenementen organiseren is namelijk ons werk en waar wij het beste in zijn!

Wij begrijpen als geen ander dat uw evenement moet prikkelen, motiveren en inspireren maar of u nu met 15 of 1500 personen komt, boven alles moet uw evenement natuurlijk een groot feest worden!

Vol enthousiasme gaan wij met uw event aan de slag en zullen niet rusten tot iedereen met een heerlijk voldaan gevoel weer naar huis gaat. Bij ons hoeft u zich niet druk te maken of uw gasten wel genoeg drankjes krijgen ( of juist teveel ), of dat de DJ wel op tijd begint met draaien en de boot niet voor uw neus wegvaart, want dat doen wij wel voor u! Zo kunt u onbezorgd en met een glimlach op uw gezicht aan uw eigen event deelnemen. U kunt weer gaan genieten.

In het begin

Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met het organiseren van teamuitjes en vrijgezellenfeestjes. Met drie man sterk zaten wij in een klein kantoortje op een steenworp afstand van de Amsterdamse Jordaan. Gewapend met één computer en twee telefoons, waren wij druk in de weer met de inkoop, de verkoop, de marketing en natuurlijk met de uitvoering van onze spelprogramma’s, workshops, rondleidingen en dagprogramma’s.

Ruim vijfduizend uitjes later zijn wij uitgegroeid tot een landelijk event- en organisatiebureau en bestaat ons team uit quizmasters, spelbegeleiders, muzikanten, dansers, cateraars, comedians, cabaretiers, technici en DJ’s. Al deze medewerkers vervullen deze uitjes met onverminderd enthousiasme!

Naast het organiseren, zijn wij dag in dag uit bezig met het bedenken van nieuwe creatieve bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Deze zullen wij zelf van tevoren uitvoerig testen, zodat u dit niet meer hoeft te doen, lekker makkelijk toch?

Hulp nodig bij je aanvraag of wil je maatwerk?

Wij hebben veel uitjes, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren! Stel, je wilt een lunch met een moordspel, dat is gewoon mogelijk. Of bijvoorbeeld een spelletje zonder dessert. Of net een onderdeel anders.Er zijn genoeg mogelijkheden. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Neem contact op door te bellen of te mailen, of vul het contactformulier in.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!