Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Over ons

Over ons

Welkom bij Getevents

Een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseren is makkelijker gezegd dan gedaan, misschien weet u uit eigen ervaring wel wat een klus het is om een event te organiseren. Er komt een hoop bij kijken. Maar geen nood, wij nemen u graag alle zorgen uit handen. Evenementen organiseren is namelijk ons werk en waar wij het beste in zijn!

Wij begrijpen als geen ander dat uw evenement moet prikkelen, motiveren en inspireren maar of u nu met 15 of 1500 personen komt, boven alles moet uw evenement natuurlijk een groot feest worden!

Vol enthousiasme gaan wij met uw event aan de slag en zullen niet rusten tot iedereen met een heerlijk voldaan gevoel weer naar huis gaat. Bij ons hoeft u zich niet druk te maken of uw gasten wel genoeg drankjes krijgen ( of juist teveel ), of dat de DJ wel op tijd begint met draaien en de boot niet voor uw neus wegvaart, want dat doen wij wel voor u!

Zo kunt u onbezorgd en met een glimlach op uw gezicht aan uw eigen event deelnemen. U kunt weer gaan genieten.

In het begin

Een aantal jaar geleden zijn wij begonnen met het organiseren van teamuitjes en vrijgezellenfeestjes. Met drie man sterk zaten wij in een klein kantoortje op een steenworp afstand van de Amsterdamse Jordaan. Gewapend met één computer en twee telefoons, waren wij druk in de weer met de inkoop, de verkoop, de marketing en natuurlijk met de uitvoering van onze spelprogramma’s, workshops, rondleidingen en dagprogramma’s.

Ruim vijfduizend uitjes later zijn wij uitgegroeid tot een landelijk event- en organisatiebureau en bestaat ons team uit quizmasters, spelbegeleiders, muzikanten, dansers, cateraars, comedians, cabaretiers, technici en DJ’s. Al deze medewerkers vervullen deze uitjes met onverminderd enthousiasme!

Naast het organiseren, zijn wij dag in dag uit bezig met het bedenken van nieuwe creatieve bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Deze zullen wij zelf van tevoren uitvoerig testen, zodat u dit niet meer hoeft te doen, lekker makkelijk toch?

Waarom Getevents?

Wij zijn bijna dagelijks bezig om onze website up to date te houden en doen ons uiterste bent om al uw mails en vragen binnen 48 uur in behandeling te nemen! Op deze manier weet u direct waar u aan toe bent.

Zodra u terug gaat naar onze homepage kunt u via onze zoek & boek functie een geschikt uitje reserveren, of via de ‘vraag meer informatie aan knop’ een geheel vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 020-7009439. Onze enthousiaste eventplanners staan namelijk van ‘s ochtends tot ’s avonds laat klaar om u te helpen en u op nieuwe ideeën te brengen. Wilt u uw evenement met een van ons planners doornemen? Ook geen probleem! Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor om er een fantastische dag van te maken.

Onze passie is het creëren van unieke en onvergetelijke uitjes en evenementen.

Ons doel is om u uiteindelijk als vaste klant te mogen verwelkomen.