Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Amersfoort / Vrijgezellenfeest Amersfoort
Verfijn hieronder:

Een goede keus om Amersfoort het podium van jouw vrijgezellenfeest te laten zijn. Aan jou de opdracht om het vrijgezellenfeestje verder in de te kleuren? We helpen je een handje!

Ons aanbod is namelijk op maat gemaakt voor een geslaagd vrijgezellenuitje. Volg in Amersfoort een onvergetelijke  workshops of speel een bloedstollende citygame. Of kies je voor een rondleiding of dinershows?

Ook een volledig arrangement met een gezellige Quiz en lekker eten bieden wij als vrijgezellenfeest.

Boek een compleet dagprogramma of avondprogramma, waarbij je tussen de activiteiten door lekker met elkaar uitpuft en bijpraat onder het genot van heerlijke hapjes. We  nemen alle zorgen uit handen zodat de vrijgezel en iedereen (inclusief de organisatoren!) lekker kunnen genieten van het feestelijke programma.

Amersfoort kent veel gezellige pleinen, hofjes, indrukwekkende grachten en cafés en is daarom het perfecte decor voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

We hebben vele opties voor jullie party…. Een boeiende speurtocht of een sfeervolle citygame in het hartje van Amersfoort? De kroegentocht is altijd een knaller. Wandel samen langs de fraaie bruine cafés van de binnenstad en laat je vermaken door de weetjes en grappige verhalen van onze stadsgids.

Een ding staat vast, welke activiteit je ook kiest. Wij weten zeker dat je samen met je vrienden of vriendinnen een toptijd beleeft in Amersfoort. Boek dus snel een van deze mooie programma’s.