Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Amsterdam / Rondleiding Amsterdam
Verfijn hieronder:

Wij hebben de leukste rondleidingen van Amsterdam. Onze rondleidingen zijn het gehele jaar te boeken, onze gidsen gaan graag met je op stap.

Een rondleiding is een perfecte manier om Amsterdam te ontdekken. Onze enthousiaste gidsen kennen Amsterdam op hun duimpje en laten je graag zien wat deze prachtige stad allemaal te bieden heeft.

Wij hebben verschillende soorten stadswandelingen, Kies bijvoorbeeld voor onze Wallentour of onze Jordaanwandeling! Tijdens de Jordaanwandeling neemt onze gids jullie mee naar deze voormalige volkswijk en zal daar de leukste verhalen & anekdotes over vertellen.

Ook hebben wij themawandelingen. Dwaal bijvoorbeeld door het oude centrum met onze Spookwandeling of bezoek de mooiste binnentuinen met onze hofjestour. Voor iedereen die wel een borreltje lust is er onze Kroegentocht. Tijdens deze rondleiding ga je samen met een privé gids een aantal onversneden Amsterdamse kroegen bezoeken.

Door het veelzijdige karakter van onze stadswandelingen zijn ze perfect in te passen als luchtige onderbreking van een vergadering, meeting of congres. Ook kunnen onze stadswandelingen heel goed worden gecombineerd met een lunch, diner of rondvaart in Amsterdam.

Ben je op zoek naar een compleet avondprogramma in Amsterdam? Dan is onze Hap & Stap Tour zeker aan te raden. Tijdens deze culinaire stadswandeling bezoeken jullie samen met onze gidsen drie verschillende restaurantjes, waarbij tussen de gerechten door van het ene naar het andere restaurant wordt gewandeld. Deze rondleiding is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een compleet en op maat gesneden avondprogramma in Amsterdam.