Artis Speurtocht

Prijs: 
€ 30,00 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
15
Tijdsduur: 
3,0 uur

Ga mee, met een geweldige dag naar de oudste dierentuin van Nederland. Ontdek dit dierlijke paradijs al puzzelend, en waan een weg langs alle bijzondere bewoners die Artis als woonplaats hebben. Met deze speurtocht in Amsterdam bent u er als de kippen bij!

Uw gezelschap gaat opgedeeld in teams, en gewapend met een flinke dosis teambuilding op pad om de verborgen schatten van deze koppige bewoners te ontdekken. Rustig rondwandelend en geïntrigeerd rondkijkend, kom je al snel meer te weten over de verschillende mooie, energieke en soms ook rare diersoorten. Door middel van een leuke vragenlijst proberen wij u wat verder te laten kijken dan dat jullie normaal misschien zouden doen. Onze Artis Speurtocht is daarom een perfect uitje in Amsterdam met een flinke dosis teambuilding. Want de prijs kan slechtst aan 1 team worden uitgereikt!

Natuurlijk zorgen wij voor een lekker, verfrissend en welverdiend drankje tijdens de prijsuitreiking.

Inclusief;
Entree Artis
Leuke speurtocht
Enthousiaste spelbegeleiding
Consumptie
Prijs voor het winnende team
Garantie op een flinke dosis teambuilding

Wij hebben nog veel meer leuke speurtochten. Bijvoorbeeld de Wallenspeurtocht | Jordaanspeurtocht | Speurtocht door Haarlem | Speurtocht door Utrecht | Speurtocht Amsterdam