Bounty Hunters Utrecht

Prijs: 
€ 24,50 p.p. (incl. BTW)
Minimum aantal personen: 
10
Tijdsduur: 
3,0 uur

Bent u klaar voor Bounty Hunters? Dit is een verrassend, avontuurlijk en spannend spelprogramma in het centrum van Utrecht.
Deze citygame daagt u uit om een Utrechtse topcrimineel op te pakken. Deze bekende crimineel houdt zich ergens in de Utrechtse binnenstad schuil.

Samen met uw team zult u vaart moeten maken, want ook andere bounty hunters liggen op de loer! Meerdere figuren zijn uit op het waanzinnige geldbedrag dat uitgeloofd is voor het oppakken van deze illustere crimineel. Wie weet als eerste deze geheimzinnige locatie te bereiken en deze misdadiger te vinden?

Bounty Hunters Utrecht Spelverloop
Na de teamindeling ontvangt u een aantal cruciale spelmaterialen. Dan volgt een uitleg van de spelregels en het spelverloop.
Vol goede moed en fanatisme stroopt u samen met uw teamgenoten de straten van Utrecht af. Via het vervullen van diverse opdrachten kunt u de geheime locatie van dit gevreesde maffiakopstuk ontdekken….

Nu komt het aan op teambuilding, samenwerking en uw speurneus! Door al deze componenten is Bounty Hunters de ideale happening om van uw bedrijfsevent, personeelsuitje of vrijgezellenfeest een onvergetelijk avontuur te maken!

Het beste team valt in de prijzen! Tijdens het afsluitende drankje zal onze spelbegeleider de winnaars bekend maken en een chique prijsje uitrijken…

Verlos Utrecht van deze gewetensloze crimineel, haal die geldprijs binnen en rentenier voor de rest van uw leven! Bounty Hunters is een succesvol stadsspel dat u niet wilt missen!

Bounty Hunters Utrecht is inclusief:
- Professionele spelbegeleiding
- Spelmaterialen Bounty Hunters
- 1 consumptie per deelnemer
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de winnaars
- BTW