Bel ons: 020 - 700 94 39 nl en de
Home / Thema Diner Amsterdam

Thema Diner Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een thema diner in Amsterdam voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of familiediner, bij ons is alles mogelijk!

Ben je bijvoorbeeld helemaal gek op Holland? Dan hebben wij een wel heel toepasselijk thema diner in Amsterdam voor je! Namelijk het… Ik hou van Holland diner. Tijdens een heerlijk driegangendiner, waarbij je de keuze heb uit verschillende vis-, vlees-, of vegetarische gerechten, wordt je kennis over ons koude kikkerlandje even helemaal bijgespijkerd. Met verschillende rondes, zoals de algemene kennisronde, de biedingsronde, en natuurlijk de karaokeronde, bevind je, je helemaal in Hollandse sferen!

Of wil je liever een wat spannender thema diner? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens ons Moorddiner of Maffia Moorddiner worden jullie omgetoverd tot echte acteurs en zijn de benodigde attributen en materialen aanwezig. Vervolgens is het aan jou de taak om de gepleegde moord op te lossen!

Maar ook bij ons Ontmasker de Trol themadiner staat de avond geheel in het teken van spanning en lekker eten. Bij aanvang wordt jouw gezelschap namelijk in verschillende teams opgedeeld. Vervolgens zal de spelbegeleider elk team voorzien van een Trol. Deze ‘trol’ zal er gedurende het spel voor zorgen dat de punten worden gesaboteerd en uiteindelijk aankomen bij het andere team. Terwijl jullie genieten van drie verrassend lekkere gangen, bekogelt onze enthousiaste quizmaster jullie met vragen en opdrachten die je door middel van teambuilding en samenwerking kunt oplossen. Maar onthoud goed: Niemand is te vertrouwen!

Of ben je juist op zoek naar een thema diner vol muziek? Dat komt goed uit, want ook voor de muziek liefhebbers onder ons hebben wij op maat gesneden thema diners! Tijdens ons Popquiz Thema diner vliegen de vragen over de muziek van de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90 je om de oren! Wie was ook alweer de zanger met dat rare haar? En in welk jaar won Nederland het Songfestival? Natuurlijk is er voor het team met de grootste muziekkennis een prijs te winnen.

Kortom ben je op zoek naar een thema diner in Amsterdam? Neem dan snel contact op met een van onze ‘event planners’ voor een mooie offerte op maat!