Artis Speurtocht

  • Amsterdam
  • Vanaf 15 personen
  • v.a. 42.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Dierenliefhebbers? Eenmaal, andermaal?

Kies voor een geweldige dag speuren in de oudste dierentuin van Nederland. Een typisch Nederlands en bijzonder uitje. Ontdek dit dierlijke paradijs al puzzelend, en waan een weg langs alle bijzondere bewoners die Artis als woonplaats hebben. Met deze Artis Speurtocht in Amsterdam ben je er als de kippen bij!

Jullie worden opgewacht door onze goedlachse spelbegeleider. Je gezelschap gaat opgedeeld in teams op pad om de verborgen schatten van deze koppige bewoners te ontdekken. Rustig rondwandelend en geïntrigeerd rondkijkend, kom je al snel meer te weten over de verschillende mooie, energieke en soms ook rare diersoorten. Heb je nog steeds hetzelfde favoriete lievelingsdier als vroeger of veranderd je visie? Door middel van een leuke vragenlijst proberen wij je wat verder te laten kijken dan dat jullie normaal misschien zouden doen. Zo creëren wij een leerzaam, maar vooral gezellige dag! Natuurlijk zorgen wij voor een lekker, verfrissend en welverdiend drankje tijdens de prijsuitreiking.

Op zoek naar een speurtocht voor je bedrijfsuitje of familieuitje? Onze Artis Speurtocht is een perfect uitje in Amsterdam met een flinke dosis teambuilding. Want de prijs kan uiteraard slechts aan 1 team worden uitgereikt! Wie o wie wordt de grote winnaar? Wil je als groep een actief dagje uit in spelvorm? Dan is deze Artis Speurtocht precies wat je zoekt!

Inclusief;
-Entree Artis
-Leuke speurtocht
-Enthousiaste spelbegeleiding
-Prijs voor het winnende team
-Garantie op een flinke dosis teambuilding

 

Andere suggesties…