Baantjer Speurtocht in Nijmegen

  • Nijmegen
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wij verwelkomen je in de binnenstad van Nijmegen voor het verrassende en spannende Baantjer Spelprogramma. Vandaag leef je, je uit als rechercheur en stroop je de Nijmeegse straten af op zoek naar bewijzen en aanwijzingen.
De Baantjer speurtocht in Nijmegen is een heerlijke breinbreker en bovendien een groepsuitje vol teambuilding!

Baantjer Speurtocht in Nijmegen Spelverloop
Bij ons meeting point het hartje van Nijmegen krijg je een briefing van onze politieman. Je hoort wat je missie is tijdens de komende uren van het Baantjer Moordspel. Er worden teams gevormd om deze mysterieuze en raadselachtige moordzaak op te lossen. Met diverse dossiers, bewijsmaterialen en een rechercheurskoffer gaat je met je team op pad. Speurend en puzzelend verdwijn je in de straten van Nijmegen…

Vind je de onthullende aanwijzingen en cruciale bewijsstukken om de zaak op te lossen? Gebruik je instinct en observatievermogen zoals Vledder en de Cock dat ook in Baantjer doen! Na het vergaren van de bewijsmaterialen, keer je terug naar onze politieman.

Bij terugkomst trakteren wij jullie op een welverdiend drankje in een gezellig café in Nijmegen.
In de tussentijd kijkt onze data-analist van de politie Nijmegen jullie antwoorden na. Het meest succesvolle team wint het Baantjer Moordspel en ontvangt een eervol prijsje!

Wij raden de Baantjer Speurtocht aan voor je personeelsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Vele andere groepen gingen jullie voor en beleefden een dagje vol spanning, plezier en hilariteit!

De Baantjer Speurtocht in Nijmegen is inclusief:
– Professionele spelbegeleider
– Spelmaterialen Moordspel Nijmegen
– 1 consumptie per persoon
– Prijsuitreiking met drankje
– Prijs voor het beste onderzoeksteam
– BTW

Andere suggesties…