Billen & Bubbels Arrangement

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 110.00 p.p. (incl. BTW)
  • 6.0 uur

Dit heerlijke vrijgezellenarrangement is het perfecte uitje voor de vrijgezel en al haar vriendinnen. Dit vrijgezellenfeestje heeft namelijk alle elementen om een onvergetelijke dag te creëren, waar jullie tijdens de bruiloft nog hard om kunnen lachen!

Het Billen & Bubbels Arrangement is een geheel verzorgd vrijgezellenfeest in Amsterdam, bestaande uit de volgende onderdelen:

  • Workshop Twerken
  • Prosecco boot
  • Stripdiner

Twerk Workshop
Twerken is dé danshype van dit moment! Na de sensationele ‘moves’ van Miley Cyrus tijdens de MTV Video Music Awards, is het twerken een niet meer weg te denken onderdeel van de hedendaagse danscultuur.

De nadruk van deze ‘sexy dansmoves’ ligt op het accentueren van de bewegingen van je heupen en je billen. Gedurende deze workshop twerken leren wij jullie bouncen net als de billen van Nicky Minaj! Breekt tijdens het lezen het zweet je al uit? Geen nood, het lijkt moeilijker dan dat het is. Onze geroutineerde dansinstructrice zal jullie stap voor stap de beginselen van deze dans op een rustig tempo bijbrengen. Deze professionele danseres heeft vele gezelschappen al de kunst van het ‘twerken’ bijgebracht en zal zich naadloos aanpassen aan het niveau van de groep en de deelnemers.

Prosecco boot
Na al deze inspanning, is het tijd om ook even goed te ontspannen met onze prosecco boot! Als iedereen aan boord is wordt het ruime sop verkozen voor deze 1,5 uur durende prosecco rondvaart over de Amsterdamse grachten.

Met een lekker zonnetje op je bolletje dobber je op een ontspannen tempo over de Mokumse wateren en dit allemaal onder het genot van onbeperkt prosecco. Als dat geen genieten is, dan weten wij het ook niet meer!

Niet zo’n fan van Prosecco? We kunnen dit ook veranderen in onze Borrelboot, waarbij je keuze hebt uit bier, wijn en fris. Zitten er zwangere dames in de groep? We hebben ook een non-alcoholische prosecco! Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden voor borrelhapjes of zelfs een High-Tea! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stripdiner
Na deze prosecco rondvaart zijn we misschien wel bij het hoogtepunt aangekomen en kunnen jullie je opmaken voor een Stripdiner. Tijdens dit Stripdiner combineren wij een stripact met een heerlijk driegangendiner. Waarbij jullie de keuze hebben uit vlees, vis of een vegetarische maaltijd.

Als iedereen zit en een lekker drankje heeft, kan het avondje erotisch dineren in Amsterdam beginnen!
Het stripdiner zal van start gaan met het driegangendiner. Hierbij heb je de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een verrassing dessert. Op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat wij tijdens dit stripdiner voor iedereen wel iets lekkers te eten heeft.

Als iedereen zijn of haar buikje heeft volgegeten, zal het échte lekkere hapje het pand betreden. Deze stripper zal de vrijgezel een niets verhullende ’strip act’ geven om nooit meer te vergeten. Je kunt een keuze maken uit verschillende strip acts! Wij hebben strippers in alle soorten en maten!

Dus ben je wel is toe aan een erotisch uitje boek dan nu het Vrouwen Vrijgezellenfeest in Amsterdam! Ons arrangement is het ideale uitje om de ‘vrijgezel’ eens goed in het zonnetje te zetten.

Let op: De verschillende onderdelen zijn ook los van elkaar te boeken

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Privé boot
– Schipper
– Prosecco
– Stripper
– Driegangendiner
– Zaalhuur
– BTW