Bounty Hunters Spel Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Het fantastische Bounty Hunters is een spannend spelprogramma perfect voor uw uitje of dagprogramma in Den Haag! De elementen van dit spelprogramma zijn avontuur, verassing, sfeer, teambuilding en gezelligheid. Dit unieke spelprogramma daagt u uit om in Den Haag een veel gezochte crimineel op te sporen. Deze veelpleger heeft zich verstopt op een schuilplek in het centrum van Den Haag. Maar waar zit hij?

Samen met uw team van Bounty Hunters moet u vlot en effectief te werk gaan. Of wist u nog niet dat andere Bounty Hunters ook lonken naar het megabedrag dat ze voor het vinden van deze crimineel kunnen ontvangen? Lukt het u om de eerste te zijn die de schuilplek in Den Haag ontdekt en deze gewetensloze crimineel inrekent?

Bounty Hunters Den Haag Spelverloop
Wij reiken bij aanvang een paar broodnodige spelmaterialen uit. Daarna krijgt u van onze kundige spelbegeleider uitleg over de spelregels en het spelverloop.

Daarna duikt u het centrum in om samen met uw teamgenoten de straten van Den Haag af te stropen. Aan de hand van uitgekiende opdrachten ontdekt u steeds meer nieuwe aanwijzingen en komt u dichter bij de ‘safe house’ van deze beruchte crimineel.

Bounty Hunters in Den Haag zit vol teambuilding, sfeer en spanning! Met dit fabuleuze spelprogramma maakt u van uw bedrijfsdagje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest gegarandeerd een doorslaand succes!

Zodra deze topcrimineel achter slot en grendel zit, zal onze spelbegeleider het winnende team bekend maken! Wie is de winnaar van de eervolle prijs van Bounty Hunters Den Haag?

Verlos de burgers van Den Haag van deze gevreesde boef en sleep die waanzinnige geldprijs binnen! Ons spelprogramma Bounty Hunters is een geweldige belevenis in Den Haag!

Bounty Hunters Den Haag is inclusief:
– Ervaren spelbegeleider(s)
– Spelmaterialen citygame Bounty Hunters
– 1 drankje per Bounty Hunter
– Prijsuitreiking in cafe in Den Haag
– Prijsje voor het beste team
– BTW