Bounty Hunters Spel Rotterdam

  • Rotterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Bounty Hunters is een waanzinnig spelprogramma geknipt voor jullie groepsuitje in Rotterdam! Kies voor een avontuur vol verassing, spanning en sfeer in de binnenstad van Rotterdam.

Dit onvergetelijke spelprogramma daagt jou en je gasten uit om een Rotterdamse crimineel op te sporen en in te rekenen. Deze topcrimineel houdt zich schuil ergens op een geheime plek in het hartje van Rotterdam…

Jullie zullen slagvaardig te werk moeten gaan, want ook andere Bounty Hunters zitten deze misdadiger op de hielen! Alle Bounty Hunters lonken naar het grote geldbedrag dat bij het opsporen van dit maffiafiguur wordt uitgereikt. Ben jij de eerste die de mysterieuze locatie in Rotterdam bereikt en de gevreesde crimineel overmeestert?Bounty

Hunters Rotterdam Spelverloop
Voor het onderzoek geven wij een paar cruciale spelmaterialen mee. Daarna legt onze spelbegeleider de spelregels en het spelverloop uit.
Vervolgens stropen jullie de straten en steegjes van Rotterdam af. Jullie vervullen diverse opdrachten, ontdekt nieuwe aanwijzingen en zo kom je steeds dichter bij de geheime locatie van deze beruchte maffiosi.

Bij dit uitje doen wij een groot beroep op teambuilding, saamhorigheid en natuurlijk doorzettingsvermogen! Bounty Hunters is een fantastisch spelprogramma waarmee je, je bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellendag een groot succes maakt!
Na het inrekenen van onze topcrimineel zal onze spelbegeleider, tijdens de naborrel, het winnende team bekend maken. Wie wint de eervolle prijs van Bounty Hunters Rotterdam?

Help ons om Rotterdam te verlossen van deze gevaarlijke crimineel en sleep die monsterlijke geldprijs binnen! Het spelprogramma Bounty Hunters is een succesvol citygame in Rotterdam. Ben je klaar voor deze belevenis?

Bounty Hunters Rotterdam is inclusief:
– Professionele spelleider(s)
– Spelmaterialen citygame Bounty Hunters
– 1 drankje per deelnemer
– Prijsuitreiking in Rotterdams cafe
– Prijs voor het winnende team
– BTW