Bounty Hunters

  • Amsterdam
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Bounty Hunters is een verrassend spannend spelprogramma in hartje Amsterdam.
Tijdens deze citygame opent u de jacht op een Amsterdamse topcrimineel. Deze oude bekende van de politie houdt zich schuil op een geheime locatie in de Mokumse binnenstad.

Maar spoed is geboden! Want de andere bounty hunters zitten u op de hielen. Er is namelijk een groot geldbedrag uitgeloofd aan degene die deze topcrimineel aan de justitie overhandigd. Weet u, samen met uw teamgenoten, als eerst deze geheime locatie te bereiken?

Bounty Hunters Spelverloop
Voordat u de Amsterdamse binnenstad induikt zal onze spelbegeleider u de spelmaterialen overhandigen en de spelregels uitleggen. Ook zal deze de teams indelen (maar als u dit zelf wil doen dan is dit ook geen enkel probleem).

Vervolgens is het klaar voor de start en af! In de binnenstad van Amsterdam staat u een aantal opdrachten te wachten. En alleen met behulp van deze opdrachten kunt u de geheime locatie van deze crimineel achterhalen.

Behendigheid, teambuilding en samenwerking zijn vereisten voor het goed vervullen van deze opdrachten. En juist daarom is dit een uitgelezen groepsuitje voor iedereen die zijn bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenuitje een extra boost wil geven.
Als alle teams de opdrachten hebben vervuld komt iedereen weer bij elkaar voor een welverdiende consumptie en natuurlijk de prijsuitreiking.

Weet u deze crimineel achter de tralies te krijgen en flink te cashen, of vist u toch achter het net?

Bounty Hunters; ‘een spetterend nieuw stadsspel in Amsterdam.

Inclusief:
– Professionele begeleiding
– Spelmaterialen
– 1 consumptie p.p.
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…