Cabaret Diner Breda

  • Breda
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 60.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wij maken van Breda de stad van de Lach! Boek deze hilarische show plus verrukkelijk driegangendiner. Met dit totaalarrangement sla je de spijker op zijn kop. Je personeelsuitje, bedrijfsuitje of ander groepsuitje in Breda wordt onvergetelijk.

Wij wachten je op in ons knusse theaterrestaurant in het hartje van Breda. Geniet samen met je gasten van ons uitgebreide culinaire menu aan deze sierlijk gedekte tafels. Bij het menu komen zowel vleesliefhebbers, visliefhebbers en vegetariërs allemaal aan hun trekken. Voldoende keuze dus in het gezellige Breda!

Na de heerlijke hoofdschotel verschijnen onze professionele cabaretiers met hun hilarische acts. Dit wordt een Cabaret Show die zijn weerga niet kent. Onze fantastische cabaretiers zijn bewezen vaklui die hun sporen verdiend hebben. Train je lachspieren maar alvast! Je groep wordt verwend met unieke verhalen, gevatte improvisaties en kostelijke top grappen. De Cabaret Show Breda is een sublieme en hilarische voorstelling.

Breda is klaar voor je komst en kijkt er naar uit! Ons Cabaret Diner Breda is het groepsuitje dat samen met je collega’s of vrienden gevierd moet worden!

Het Cabaret Diner in Breda is inclusief:
– Ervaren Cabaretiers en Comedians
– Gevarieerd driegangen-menu
– Zaalhuur locatie Breda
– BTW