Chocolate Walk

  • Amsterdam
  • Vanaf 8 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Bent u ook zo’n chocohollic?

Tijdens deze Chocolate Walk combineren wij een sensationele wallen tour met een sensuele chocolade proeverij. En juist daarom is dit arrangement uitermate geschikt als groepsuitje, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of andere viering in Amsterdam.

Wallen Tour 
We beginnen de Chocolate Walk met een wandeling door de Rosse buurt van Amsterdam.

Tijdens deze rondleiding gaat u samen met onze gids op ontdekkingsreis door dit verbluffende stukje Mokum. Op een relaxte manier zal onze gids u kennis laten maken met de  ‘hot spots’ van de warme buurt. Zo nemen wij een kijkje in de Warmoesstraat, de Zeedijk, Chinatown en de Nieuwmarkt.  Maar ook zullen wij de Oude Kerk en het eerste homocafé van Amsterdam; ‘café Bet van Beeren’ aan een nader onderzoek onderwerpen. Na natuurlijk zullen de schaars geklede dames van Lichte Zede zeker niet worden overgeslagen.

Halverwege de Wallen Tour zal de gids een stop maken in een gezellig Amsterdams cafeetje voor een lekker drankje. ( consumpties zijn echter wel exclusief ). Na deze verrassende rondleiding zal onze gids u bij het volgende onderdeel afzetten, namelijk bij de chocolade proeverij.

Chocolade Proeverij
Chocolade wordt ook wel het ‘zwarte goud’ genoemd en na deze Chocolade Proeverij weet je ook wel waarom.  Tijdens deze Chocolade Proeverij neemt onze chocolade expert u mee naar de wondere wereld van chocolade.  U gaat onder begeleiding van onze ” chocolade connaisseur”  de lekkerste chocolade proeven en wij kunnen u verzekeren dat uw smaakpapillen hier zeker van zullen smullen. De chocolade expert zal het bereidingsproces uitleggen en zal u aan de hand van 4 verschillende bonbons kennis laten maken met diverse chocolade soorten en hun kenmerkende smaken.

Inclusief:
– Professionele gids(en)
– Beproefde route
– Chocolade proeverij
– BTW

 

Andere suggesties…