Chris PubQuiz Nijmegen

 • Nijmegen
 • Vanaf 20 personen
 • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
 • 1.5 uur

Chris PubQuiz is een unieke spelshow en wij van Get Events zijn maar wat trots dat we hem in huis hebben gehaald! Deze pubquiz staat namelijk onder leiding van een onversneden Stand Up Comedian.
Chris van der Ende is een comedian pur sang en heeft bijna elke theaterzaal, poppodium, cafe, kroeg of jongerencentrum al onveilig gemaakt met zijn snelle grappen en vlijmscherpe improvisaties.
Maar omdat Chris helemaal verzot is op quizzen en spelshows, en dan de pubquiz in het bijzonder, heeft hij besloten om de stoute schoenen aan te trekken en zelf een spelshow gemaakt in de vorm van
Chris PubQuiz.

Chris PubQuiz
Chris PubQuiz is een hilarische spelshow waarbij de vragen, muziekfragmenten en grappen elkaar in hoog tempo opvolgen.
Juist door dit veelzijdige karakter is deze pubquiz ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje, personeelsfeest of teamuitje. Maar ook als aangename onderbreking van een congres of meeting is Chris PubQuiz helemaal geschikt.

Tijdens deze pubquiz krijg je te maken met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen en door zijn jarenlange ervaring op het gebied van presenteren weet Chris elke zaal te boeien en te vermaken.
Speciaal voor jullie heeft Chris een perfecte combinatie gemaakt van een Stand Up Comedy Show met een PubQuiz. Dus maak je maar geen zorgen als je van je stoel valt van het lachen, want je bent zeker niet de enige.

Chris PubQuiz op eigen locatie
Heb je zelf een locatie waar je deze spetterende spelshow zou willen spelen met je bedrijf, vereniging of vriendengroep? Geen enkel probleem, Chris PubQuiz is ook op locatie te boeken. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Chris PubQuiz op Maat
Zou je deze pubquiz ook willen reserveren voor bij jou in het bedrijf of op de vereniging, maar vind je anderhalf uur iets te lang? Of is er een Speciale gelegenheid en zou je deze pubquiz in een bepaalde thema willen zien?
Geen probleem, neem contact op met een van onze medewerkers en zij zullen je graag helpen met het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsfeest in Nijmegen.

Met diner
Chris PubQuiz is ook te boeken in combinatie met een geheel verzorgt driegangendiner. Je gaat dan tussen de rondes van deze pubquiz door genieten van een heerlijk driegangenmenu waarbij jullie deze keuze hebben tussen vlees, vis en vegetarisch.

Een avondje quizzen met de grappigste entertainer van ons land? Boek snel, want we hebben er maar 1 van!

Inclusief;
-Fijne locatie in het centrum van de mooiste stad van Nederland
-Chris PubQuiz gemaakt in samenwerking met Chris van den Ende
-Spelmaterialen
-Prijs voor het winnende team
-BTW

Andere suggesties…

 • Popquiz Nijmegen
 • ik Hou van Holland Quiz Nijmegen

  ik Hou van Holland Quiz Nijmegen

  v.a  30.00  p.p (incl BTW)

  Speel samen met je vrienden of collega’s het ik Hou van Holland spel in hartje Nijmegen. Onze ik Hou van Holland Quiz is een verbluffend leuk spel en zit tjokvol teambuilding, hilariteit en gezelligheid!

  • v.a 15 personen
  • Nijmegen
  • 2.0 uur
 • Comedy Workshop Nijmegen

  Comedy Workshop Nijmegen

  v.a  25.00  p.p (incl BTW)

  Wil je tijdens je personeelsuitje in Nijmegen wel eens een grappige kant van je collega’s zien? Wij garanderen met onze Stand Up Comedy Workshop een bedrijfsuitje waar je nog lang over na zult praten.

  • v.a 15 personen
  • Nijmegen
  • 1.5 uur