Chris PubQuiz

  • Amsterdam
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Met de Chris PubQuiz hebben wij een unieke pubquiz in huis gehaald, het is namelijk de enige pubquiz van Nederland die wordt gepresenteerd door een echte Stand Up Comedian.

En niet zomaar een, Chris van der Ende staat al meer dan een decennia op de planken en heeft al meer dan 1000 shows op zijn naam staan. Zo heeft hij al werkelijk op elke plek in Nederland en België gespeeld.  Van schouwburg, theater en poppodium tot kroeg en jongerencentrum. Als vaste headliner speelde Chris op vele festivals waaronder Laughing Matters, Humorologie, GeuzenPop en Lowlands.

Ook is hij als Stand Up Comedian te bewonderen geweest in verschillende tv programma’s waaronder de Comedy Factory, Raymann is laat en Comedy Casino.

Maar omdat deze goedlachse humorist ook helemaal gek is van ‘pubquizzen’ heeft hij besloten om deze uit de hand gelopen hobby naar het grote publiek te brengen in de vorm van de Chris PubQuiz.
Deze weergaloze pubquiz is nu, exclusief bij Get Events, te boeken als onderdeel van een bedrijfsfeest, teamuitje, personeelsfeest of ander groepsuitje.

De Chris PubQuiz
In hartje Amsterdam reserveren wij, speciaal voor jullie gezelschap, een gezellige kroeg waar jullie de Chris PubQuiz zullen gaan spelen.
En uiteraard zorgen wij voor een gezellige aankleding! Hier zal Chris jullie hartelijk welkom heten en zodra de teams zijn geformeerd en de spelregels bekend zijn zal deze hilarische pubquiz in alle hevigheid losbarsten.

Tijdens deze vermakelijke pubquiz gaan jullie verdeeld in teams diverse boeiende vragen beantwoorden. Wij hebben vragen in verschillende categorieën en voor ieder wat wils.

Zo hebben wij vragen over de actualiteit, sport, films, BN-ers, showbizz, muziek en ga zo maar door! Ook is het mogelijk om deze pubquiz op maat te maken door zelf wat vragen toe te voegen.

Omdat deze pubquiz zo divers is, staat hij garant voor spelplezier voor jong en oud. Wie van jullie weet op het juiste moment de juiste antwoorden te geven en er met de hoofdprijs vandoor te gaan?

De ‘Chris PubQuiz’ is een opeenvolging van leuke vragen, muziekfragmenten, grappen, borrels en bitterballen en staat garant voor een ouderwets gezellige avond samen met je familie, collega’s of vrienden.
Dus boek de Chris PubQuiz nu en ‘let the games begin’!

Inclusief tijdens deze Chris PubQuiz;
– Gezellige locatie in hartje Amsterdam
– De enige echte Chris PubQuiz
– Spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Andere suggesties…