Comedy Boot Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 20 personen
  • v.a. 50.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Het lekker ontspannen dobberen op de Utrechtse wateren zal ineens een heel komische wending aannemen, wanneer onze beste comedians hun opwachting maken! Zij zullen je van je stoel doen vallen met een waterval aan grappen en grollen! Let op, de Comedy Boot steekt van wal!

Uiterst ontspannen zal de schipper je meenemen langs de schitterende plekjes van de Domstad. Terwijl je geniet van de prachtige grachtjes van Utrecht zal je op onze Comedy Boot getrakteerd worden op een fenomenale Stand Up Comedy Show! Zelfs de grootste mopperpot zal krampen in de kaken krijgen van het lachen. Golven van lach zullen de grachten van Utrecht vullen. Om dit groepsuitje nog plezieriger te maken staat op jullie privé-boot, een heerlijke, onbeperkte Hollandse bar (bier, fris, wijn) voor jullie klaar!

De comedians van de Comedy Boot zullen lachsalvo’s laten echoën op de Utrechtse wateren. Vrees niet om op de eerste rij te zitten want onze comedians slingeren de grappen door de hele boot tijdens dit super gezellige uitje in Utrecht! De Comedy Boot is natuurlijk bij uitstek geschikt als bedrijfsuitje in Utrecht. Zo sluit je de werkweek op een hilarische en verrassende wijze af.

Heb je een jubilaris of een jarige in uw midden? Of heb je een ander onderwerp die extra aandacht verdient? Onze comedians kunnen ook grappen op maat doen of een speciaal persoon in het zonnetje zetten. Wil je meer weten over ons maatwerk op de Comedy Boot, neem gerust contact met ons op. Overigens is de Comedy Boot Utrecht ook heel geschikt als vriendenuitje of voor een vrijgezellenfeest of bruiloft. Eigenlijk voor elk gezelschap dat zin heeft om onbekommerd te gieren en brullen van het lachen!

Inclusief;
– Ervaren comedians
– Onbeperkte Hollandse Bar
– Boothuur
– Schipper
– BTW

 

Andere suggesties…