Comedy Borrel Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 30 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Zijn jullie wel toe aan een paar uurtjes meligheid en hilariteit! Boek dan de Comedy Borrel en garandeer jezelf van een fantastische happening! Breng de plichtmatige borreluurtjes tot leven en blaas een geweldige sfeer in je avond! De Comedy Borrel is een event waar je nog lange tijd met plezier aan terug denkt!

De drankjes en hapjes staan klaar. Je kletst lekker bij en je voelt dat er iets moois staat te gebeuren. Want wanneer onze profcomedians het podium betreden, gaat de avond pas echt los! Deze koningen van de lach zullen je verwennen met meesterlijke grappen, briljante improvisaties en hilarische anekdotes. Ook schuwen zij de nodige interactie niet. Dus wellicht wordt een van jouw collega’s nog even in het ‘zonnetje’ gezet.

Het is zelfs mogelijk dat de comedians een act op maat doen. Bijvoorbeeld bij een jubileum, een afscheid van een collega of een andere viering. En heb je ook anderstalige gasten? Geen probleem wij hebben ook een aantal Engelstalige comedians in huis. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

De Comedy Borrel in Den Haag is inclusief:
– Professionele en ervaren topcomedians
– Comedyshow
– Zaalhuur locatie Den Haag
– BTW

 

Andere suggesties…