Comedy Borrel Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Wij zetten de hapjes en drankjes voor je klaar. De Comedy Borrel in Haarlem gaat beginnen. Jullie worden vandaag eens goed vermaakt. Want bij de Comedy Borrel in Haarlem is er een hilarische topsfeer! Boek onze Comedy Borrel, want zo ben je verzekerd van een geweldig event! Maak de borreluurtjes spannend en gezellig door het te combineren met een paar waanzinnige optredens! Onze Comedy Borrel Haarlem is een unieke happening!

Na binnenkomst in onze knusse locatie in Haarlem, kletst u lekker bij met uw gasten. Wij zorgen voor een ruime variatie aan drankjes en borrelgarnituur. Wanneer de borrel full swing is, bent u klaar voor het moment suprême. Onze ervaren comedians betreden het podium! De avond gaat helemaal los nu deze tovenaars van de lach de microfoon grijpen! Briljante grappen, unieke improvisaties en sterke anekdotes komen in een rap tempo langs. Ook zijn onze Stand Up Comedians meesters in de publieksinteractie. Wordt u of een andere collega nog even in het ‘zonnetje’ gezet?

Ook is het mogelijk dat een comedian een show op maat geeft. Dat past goed bij een jubileum van een medewerker of een andere viering. Heb je ook anderstalige gasten? Geen punt. Je kan ook Engelstalige comedians bij ons boeken. Informeer gerust bij Get Events naar alle mogelijkheden van de Comedy Borrel in Haarlem!

Comedy Borrel Haarlem is inclusief:
– Professionele comedians (ook bekend van TV)
– Comedyshow (inclusief licht en geluid)
– Zaalhuur locatie Haarlem
– BTW

In Haarlem hebben wij ook een losse Comedy Show.

Andere suggesties…