Comedy Borrel Leiden

  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 20.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Welkom in Leiden bij dit feest van gezelligheid en hilariteit! Met onze Comedy Borrel garandeert u uzelf en uw gasten van een geweldige beleving! Vandaag geen standaard borreluurtjes maar een extra uitgelaten sfeer met een bulderlach! Onze Comedy Borrel is een borrel waar u nog vaak aan terug zult denken!

Wanneer u de borrelruimte in Leiden betreedt, staan de drankjes en hapjes al aanlokkelijk voor u klaar. Eerst even bijkletsen met uw gezelschap en daarna komt het moment van de waarheid steeds dichterbij… Nog even en onze profcomedians betreden het podium voor een daverende show! Deze meesters van de lach verwennen u met sterke grappen, geslaagde improvisaties en geestige anekdotes. Zij wisselen dit af met hilarische publieksinteractie. Wie weet is een van uw collega’s ‘de pineut’ en onderwerp van een grap! Dat zal iedereen geweldig vinden!

Wij kunnen er ook voor zorgen dat een of meerdere comedians een act op maat doen. Een dergelijke act sluit goed aan bij een jubileum of afscheid van een collega. Of misschien wilt u graag wat grappen horen over uw organisatie of over uw branche? Komt voor elkaar! Mocht u anderstalige gasten in de groep hebben, wij hebben ook Engelstalige comedians! Alles is dus mogelijk bij Comedy Borrel in Leiden! Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten!

Comedy Borrel Leiden is inclusief:
– Ervaren profcomedians
– Comedyshow met 1 tot 4 comedians
– Zaalhuur locatie Leiden
– BTW