Comedy Borrel Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 30 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 2.0 uur

Heb je genoeg van die saaie borrels waar maar geen eind aan lijkt te komen? Dan hebben wij voor je de uitkomst: onze Comedy Borrel!

Tijdens dit uitje kun je genieten van een live Stand Up Comedyshow exclusief voor je gezelschap.

Nadat iedereen met een lekker drankje in de hand heeft bij gekletst, is het tijd om te lachen en niet zo zuinig ook! Wij zullen je van uw stoel doen vallen van het bulderen. Als de comedians (bekend van tv) het podium betreden zal het dak eraf gaan en bevind je, je opeens in een open lucht restaurant! Zij zullen je trakteren op een onvergetelijke comedyshow en je overdonderen met een tsunami aan grappen, grollen en oneliners.

Je hoeft tijdens deze comedyshow niet bang te zijn om op de eerste rij te zitten, want onze comedians vinden de andere rijen eigenlijk veel interessanter.

Onze Comedy Borrel is uitermate geschikt als onderdeel van een dag arrangement of als afsluiting van een vergadering of congres.

Inclusief:
– Professionele comedians
– Comedyshow
– Zaalhuur
– BTW

Tip! De comedyshows en comedians zijn ook los te boeken, op maat. Wij kunnen de comedyshow zelfs Engelstalig verzorgen. Informeer naar de eindeloze mogelijkheden.

Andere suggesties…