Comedy Diner Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 30 personen
  • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.5 uur

Tijdens ons ‘Comedy Diner in Amsterdam’ combineren wij lekker eten met lekker lachen.

Dus heeft u zin om een keer uw buikje rond te lachen? Dan zit u bij ons Comedy Diner in Amsterdam helemaal goed!

Driegangendiner
Bij aankomst in ons knusse restaurant, waar een ontspannen en ongedwongen sfeer hangt, kunt u plaatsnemen voor een geheel verzorgd driegangendiner.
Daarbij heeft u de keuze uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en een verrassingsdessert. Tijdens dit driegangendiner kunt u lekker bijkletsen, terwijl u geniet van al het lekkers dat onze koks voor u hebben bereid. Nadat iedereen zijn buikje rond heeft gegeten, gaan we naar het hoogtepunt van de avond en zullen onze ‘stand up comedians’ hun opwachting maken voor een spetterende comedy show in Amsterdam.

Stand Up Comedy Show
Deze stand up comedy show bestaat uit verschillende stand up comedians en een MC (master of ceremonies). Deze comedians (bekend van tv) zullen u overladen met een tsunami aan grappen, grollen en anekdotes. Door hun jarenlange ervaring en expertise weten ze elke zaal en elk publiek te bespelen en naar hun hand te zetten. Kortom, tijdens dit Comedy Diner hebben wij de perfecte ingrediënten om er een onvergetelijk avond van te maken. Ga er maar even goed voor zitten, want dit wordt een avondje om nooit meer te vergeten! Ons Comedy Diner in Amsterdam is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, personeelsfeestje of groepsuitje.

Dus aarzel niet en boek dit gezellige avondje uit in Amsterdam!

 Het Comedy Diner is inclusief:
– Professionele stand up comedians
– 3 gangen diner
– Een spetterende comedy show
– Zaalhuur
– BTW

U kunt via onze website Comedy Adventure ook een Stand Up Comedian inhuren voor uw bedrijfsfeest.

Andere suggesties…