Comedy Show Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 30 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Ben je op zoek naar een onvergetelijke en hilarische aanvulling op een presentatie, bedrijfsuitje of ander evenement? Met de Comedy Show Alkmaar bieden wij een niet te missen comedyshow waarbij je gegarandeerd met stijve kaken van het lachen naar huis gaat. Nergens anders in Nederland!

De comedyshow wordt uitgevoerd door één of meerdere comedians – wat je wilt –, die gegarandeerd de lachers op hun hand zullen krijgen. De show zal exclusief en op maat voor je ontwikkeld worden door onze professionele comedians en biedt je dus de mogelijkheid om jouw gasten mee te nemen naar een uniek avondprogramma. De show is daarmee hét perfecte middel om uw evenement mee te beginnen óf mee af te sluiten.

Wij hebben de beschikking over tal van ervaren comedians die hun sporen in het vak ruimschoots hebben verdiend. Dankzij hun ervaring zijn zij met verve geschikt voor deze show. Dit betekent gegarandeerd een grappige avond! De meest hilarische grappen, onverwachte anekdotes, goed gevonden oneliners en briljante improvisaties passeren de revue en zorgen ervoor dat jij en je gasten een geweldige middag of avond hebben.

Niet alleen is deze show te boeken als aanvulling op een evenement, óók kunnen onze comedians ervoor zorgen dat de show op maat geschreven wordt. Je gasten, werknemers of collega’s zullen hierbij even extra in het zonnetje gezet worden door onze showmasters. Hier wordt voor gezorgd aan de hand van een persoonlijk gesprek vooraf.

Een onvergetelijke extra aanvulling op een legendarische avond. Deze gepersonaliseerde comedyshow valt niet snel te vergeten!

TIP! De Comedy Show Alkmaar is uitstekend te combineren met een borrel of diner. Een avondvullend programma waarbij wij alles tot in de puntjes zullen organiseren.

Andere suggesties…