Comedy Show Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 30 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Maak je bedrijfsevent, personeelsfeest of ander groepsuitje in Den Haag onvergetelijk.

Laat je groep vermaakt worden door één of meerdere comedians. Wij kunnen een volledige Comedy Show leveren op u locatie of op een andere exclusieve locatie buiten de deur. Onze comedians hebben allen hun eigen unieke en hilarische act. Maar zij kunnen ook een act op maat brengen, gericht op een thema of voor een specifiek persoon uit uw groep.

Deze fantastische Comedy Show in Den Haag is de perfecte manier om uw bedrijfsuitje of evenement onder te dompelen in een geweldige sfeer!
Ons bestand aan professionele en ervaren comedians cabaretiers is enorm. Door hun ruime ervaring zijn zij geknipt voor deze shows. Zij zullen u en uw gezelschap verrassen met hun hilarische grappen, messcherpe oneliners en briljante improvisaties! Na al deze geweldige verhalen en anekdotes heeft u voortaan altijd een grap paraat aan de borreltafel!

Ook kunnen wij zowel Nederlandstalige als Engelstalige comedians leveren voor de Comedy Show Den Haag.

Comedy Show Den Haag op maat.
Een exclusieve op maat geschreven Comedy Show behoort ook tot de opties. Bij deze variant zullen onze comedians uw bedrijf of een specifieke collega eens goed in het zonnetje zetten. Door middel van door u vooraf aangeleverde informatie zullen onze comedians grappen op maat schrijven. Hierdoor zal de herkenbaarheid nog groter zijn en de sfeer nog hilarischer!

Maak van uw personeelsborrel of bedrijfsuitje een waar feest met de Comedy Show Den Haag! Ook is het mogelijk om onze Comedy Show te combineren met een borrel of diner. Laat de volledige organisatie aan ons over en garandeer uzelf van een groot succes!

Andere suggesties…