Comedy Show Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

In Eindhoven wachten wij u op voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsfeest. Bij de Comedy Show Eindhoven wordt u groep vermaakt worden door één of tal van Stand Up  Comedians. Wij voorzien u van een uitgebreide Comedy Show op uw locatie of op verzoek op een andere locatie buiten de deur. Onze gelouterde professionele comedians hebben elk een eigen hilarische en originele topact in huis. Of als u dat wenst, kunnen zij ook een act op maat brengen. Bijvoorbeeld gespitst op één thema of voor een specifieke collega uit uw organisatie.

Onze sfeervolle Comedy Show in Eindhoven is een kans die u zeker moet aangrijpen. Zo luistert u het bedrijfsfeest of personeelsuitje op met een hilarische en verbroederende sfeer!

Wij hebben tal van door de wol geverfde profcomedians en cabaretiers in ons bestand.  Zij zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in het optreden voor uw gezelschap. Zij gaan u verrassen met onvergetelijke grappen, geestige oneliners en scherpe improvisaties! Misschien dat u een van deze hilarische verhalen of grappige anekdotes weet te onthouden voor aan de borreltafel!
Door ons uitgebreide bestand en netwerk kunnen wij op verzoek ook Engelstalige comedians leveren voor de Comedy Show in Eindhoven.

Comedy Show Eindhoven op maat

Een op maat geschreven Comedy Show met betrekking tot een thema of persoon is ook een optie. Bij de maatshow zetten onze comedians uw organisatie of een medewerker eens goed in het zonnetje. Informatie en weetjes die u aan ons doorgeeft zullen onze comedians gebruiken om herkenbare grappen te brengen. Hierdoor zal iedereen uit uw gezelschap zich in de verhalen herkennen en zal de sfeer nog hilarischer zijn!

Uw personeelsuitstap of bedrijfsfeest kan een succesvolle happening worden met onze Comedy Show in Eindhoven! Of combineer onze Comedy Show met een uitgebreide borrel of driegangen menu in Eindhoven. Wij verzorgen voor u de volledige organisatie, zo weet u zeker dat alles op en top geregeld is!