Comedy Show Haarlem

  • Haarlem
  • Vanaf 25 personen
  • v.a. 20.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Verhoog de sfeer en geef jouw personeelsfeest of groepsuitje in Haarlem extra glans. Je gasten zullen versteld staan van de optredens van onze Stand Up Comedians.

Boek onze hilarische Comedy Show op je eigen locatie of buiten de deur. Wij regelen een toplocatie in de Haarlemse binnenstad voor een daverende Comedy Show.

Onze komische comedians zijn stuk voor stuk uniek. Elke Stand Up Comedian heeft een eigen originele stijl en natuurlijk een act van jewelste in huis. Op jouw verzoek kan een comedian ook een show op maat doen, voorbereid op een specifiek thema of voor een bepaalde gast.

Met onze daverende Comedy Show maak je van je bedrijfsevent of personeelsfeest een happening om nooit te vergeten! Onze club van profcomedians is enorm en gevarieerd. Deze toppers hebben jarenlange ervaring en zijn daarom gespecialiseerd in het bouwen van een feest van sfeer en lach.

Zij verwennen je met sterke grappen, hilarische verhalen en unieke improvisaties! Tal van geestige onderwerpen komen aan bod, dus qua thema’s is de Comedy Show Haarlem ook veelzijdig!

Voor eventuele Engelstalige gasten hebben wij ook Engelstalige comedians in huis. Specifieke wensen? Laat het ons gerust weten.

Comedy Show Haarlem op maat
Wil je aandacht schenken aan een organisatie of aan een bepaald thema? Je kan bij ons ook een op maat geschreven act boeken.

Een van onze gespecialiseerde comedians kan jouw bedrijf of een specifieke medewerker eens goed in het zonnetje zetten. Je levert middels een voorgesprek informatie aan en onze Comedian schrijft een act op maat! De herkenbaarheid van de show zal extra groot zijn en de betrokkenheid van de toehoorders maximaal!

Maak van jouw personeelsfeest of bedrijfsuitje een geslaagd feest met de Comedy Show in Haarlem! De Comedy Show combineren met een borrel of driegangendiner? Geef het werk uit handen en laat ons uw Comedy-arrangement verzorgen! Aarzel niet en boek nu!

Wij bieden ook Comedy in combinatie met een diner of borrel in Haarlem.

Andere suggesties…