Comedy Show in Utrecht

  • Utrecht
  • Vanaf 30 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Vul je bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenuitje met golven van lach. Boek onze exclusieve Comedy Show in Utrecht.
Je kunt bij ons een comedian boeken voor je bedrijfspresentatie of personeelsborrel. Maar wij kunnen je ook een complete comedyshow met diverse comedians bezorgen. Wij kunnen die show geven op uw locatie of in een comedy club in het centrum van Utrecht! De keus is aan jou! Ook kunnen wij een comedy show op maat leveren, waarbij de comedians ingaan op onderwerpen die met jullie bedrijf of personeel te maken hebben.
Met onze Comedy Show in Utrecht ben je van een topsfeer gegarandeerd en zo maakt je jullie bedrijfsfeest of evenement extra bijzonder!
Ons enorme bestand aan professionele comedians zorgt ervoor dat je dit uitje op elke datum of tijdstip kunt boeken. Onze comedians (bekend van TV) zijn door de wol geverfd en weten elk gezelschap in Utrecht te vermaken en luidkeels te laten lachen!
Heeb je een groep met anderstalige gasten? Wij hebben ook Engelstalige comedians in huis!

Comedy Show op maat
Bij een Comedy Show op maat zullen onze comedians met vooraf ontvangen informatie je bedrijf lekker in het zonnetje zetten. Een optreden op maat is natuurlijk ook leuk bij een bijzondere gelegenheid waarbij de directeur, een jubilaris of een ander belangrijk persoon centraal staat!
Wij kleden je borrel, bedrijfsfeest of personeelsuitje graag aan met een komische noot. Onze hilarische Comedy Show is een onvergetelijk uitje die bij al je gasten enorm in de smaak zal vallen!
Wil je de Comedy Show combineren met een borrel, diner of rondvaart? Geen probleem, boek dan een van onze heerlijke comedy arrangementen!

De Comedy Show Utrecht is inclusief:
– Professionele Stand Up Comedian(s)
– Hilarische grappen, verhalen en anekdotes
– Techniek (geluid en licht)
– Garantie op gezellig en sfeervol groepsuitje
– Zaalhuur Comedy Room
– BTW

Andere suggesties…