Comedy Workshop Alkmaar

  • Alkmaar
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Als je geboren bent voor de bühne, maar nooit bent ontdekt, dan is deze workshop écht iets voor jou! Bovendien is het een uitermate gezellige middag met collega’s, waarbij je de lachers op je hand weet te krijgen én waarbij je bovendien ook nog iets leert. Humor is te gebruiken op de werkvloer en dat wordt tijdens deze ontspannen middag aangetoond!

Deze verrassend leuke workshop zit vol humor, creativiteit en ontspanning. Op een speciaal uitgekozen locatie in het gezellige centrum van Alkmaar word je, onder begeleiding van een professionele stand up comedian, dé kneepjes van het vak geleerd.

Deze comedian heeft zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend en is dus de perfecte leermeester! Bij deze ervaren stand-up comedian ben je aan het juiste adres. Want: comedy is een vak dat niet iedereen zomaar beheerst. Alle trucjes, do’s en don’ts leer je tijdens deze Comedy Workshop.

In de anderhalf uur durende workshop krijgt je om te beginnen een inleidende presentatie. Hier leer je over de geschiedenis van stand-up comedy, een verrassend verhaal dat je waarschijnlijk nog niet eerder heb gehoord! Ook worden enkele basisbegrippen van stand-up comedy uitgelegd. Denk aan set up, punch line en running gag. Je leert daarnaast hoe je comedy kunt gebruiken in het dagelijks leven. Want lachen is niet alleen maar voor op het podium! Deze kennis is bovendien ook te gebruiken tijdens het werk: hoe maak ik bijvoorbeeld een presentatie grappiger en leuker – en daarmee ook interessanter?

In een gezellig een intieme setting kom je alle bijzonderheden van het vak te weten. Onze stand-up comedians zijn professioneel en bovendien bekend van tv! Je leert hoe je de aandacht van je luisteraars vast weet te houden op een grappige en leuke manier. Ook leer je waarom mensen lachen en, misschien nog wel belangrijker, waarom mensen soms juist níet lachen.

Met deze Comedy Workshop komt humor weer terug op de werkvloer!

Deze opdrachtgevers gingen je voor:
– ING Bank
– ABN Amro Bank
– Albert Heijn
– Gemeente Leerdam
– Rabobank
– Ministerie van Defensie

Comedy Workshop Alkmaar is inclusief:
– Professionele comedian
– Zaalhuur
– Flinke dosis humor
– BTW

Andere suggesties…