Comedy Workshop Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 30.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Bent u van plan een personeelsuitje in Breda te organiseren? Maar ziet u door de bomen Breda niet meer. Geen nood, wij helpen u graag op weg!

Onze Workshop Stand Up Comedy is niet alleen geschikt voor de lachebekjes onder ons maar voor iedereen van jong tot oud. Tijdens deze Comedy Workshop zullen wij ervoor zorgen dan uw groepsuitje een onvergetelijk uitje zal worden.

Bedrijfsuitje Breda
Onze Workshop Stand Up Comedy is workshop waarbij u onder begeleiding van een professionele stand up Comedian de fijne kneepjes van het comedy vak zult leren.

Onze Stand Up Comedian zal beginnen met een algemene inleiding in de wondere wereld van Stand Up Comedy. Waarbij hij u de basisbeginselen zal uitleggen.

Wat is een set up, wat is een punch line, wat is een running gage. U zult er allemaal achter komen.

Als iedereen met deze basismaterie bekend zullen wij dieper op de materie ingaan. Hoe vertel je nu een grappig verhaal? Waarom lachen mensen en waarom niet?

U zult versteld staan van de makkelijk toe te passen tips en trucjes de onze ervaren comedians u tijdens deze Comedy Workshop zullen leren. Met deze trucjes kunt u in een handomdraai elk verhaal of presentatie instant leuker, grappiger en boeiender maken.

Tijdens deze Comedy Workshop zullen de volgende zaken onder andere aan bod komen:
*Creatief denken
*Out-off-the-box denken
*Aandacht van het publiek vasthouden

Misschien bent u na deze Comedy Workshop wel toe aan een cariereswitch?!

Inclusief;
– Zaalhuur
– Comedian
– BTW