Comedyworkshop Den Haag

  • Den Haag
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 1.5 uur

Ben je toe aan een beetje humor op de werkvloer? Daar kunnen wij voor zorgen. Tijdens deze Comedy Workshop staan deze uren geheel in het teken van humor.

Onder begeleiding van een professionele Stand Up Comedian leer je de fijne kneepjes van het Comedy vak, want dat Comedy een vak is daar zul je aan het eind van deze workshop achter komen. Zo zullen allerlei vaktermen als set up, punch line, timing en running gag aan de orde komen.

Ook zullen wij tijdens deze workshop het gaan hebben over de presentatie en hoe je deze interessanter en vooral leuker kunt maken, daarbij zullen wij het onder andere hebben over; Hoe begin ik eigenlijk een presentatie? Hoe kan ik een presentatie interessanter maken? Hoe weet ik de aandacht vast te houden? Waarom lachen mensen en misschien nog belangrijker waarom juist niet?

Onze Comedy Workshop zou geen workshop zijn als je niet samen met jouw gasten ook nog even in actie komt. Na de leerzame en boeiende inleiding, ga je samen met jouw team grappen bedenken. Natuurlijk krijgen jullie voldoende tijd om goed te sparren en te brainstormen. Uiteraard loopt jullie Comedy-coach rond om mee te denken en tips te geven. Zodra iedereen een paar grappige oneliners of anekdotes bedacht heeft, houden we een heuse mini-voorstelling.

Je zal versteld staan van het hilarische resultaat. En mocht er wat misgaan dan is dat misschien nog wel grappiger. Je zit immers allemaal in hetzelfde schuitje. Om elkaar lach je vaak het meest. Want een ding is zeker: bij de Comedy Workshop zul je, je bescheuren van het lachen. Na de presentaties geeft jouw Comedy-coach wat opbouwende feedback en tips, zodat u nog de rest van uw leven plezier heeft van deze kennis.

Staat jouw groepsuitje in Den Haag in het teken van een bijzondere gelegenheid? Of staat er iemand centraal (jarige, afscheid, jubilaris, vrijgezel), laat het ons weten. We kunnen dat meenemen in de opdrachten van de Comedy Workshop waardoor dit event in Den Haag nog onvergetelijker wordt.

Het leuke van deze workshop, is dat je jouw collega’s of vrienden op een geheel andere manier leert kennen! Twijfel niet langer en boek onze Comedy Workshop in Den Haag!

Inclusief:
– Professionele Comedian
– Hilarische uurtjes
– Toptips over stand up comedy
– Zaalhuur
– BTW

Andere suggesties…