Crazy 88 Amersfoort

  • Amersfoort
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Een van de leukste en meest knotsgekke uitjes in Amersfoort is met stip Crazy 88. Op dit uitje zal nog vaak worden teruggeblikt.. Crazy 88 is het ultieme uitje als je toe bent aan een uitdaging!

Het Crazy 88 spelprogramma staat bol van maffe en hilarische opdrachten. Binnen een bepaald speelveld in het stadshart van Amersfoort gaat het allemaal gebeuren.

Onze sympathieke spelbegeleider verwelkomt jullie en zal jullie op gang helpen. Er volgt een teamindeling en elk team ontvangt de nodige spelmaterialen. Met de eerste bizarre opdracht en een warme aanmoediging trek je Amersfoort in!

Is de eerste opdracht met succes afgerond? Dan belt jouw team onze spelleider voor de volgende verrassende en onvoorstelbare Crazy 88 opdracht!

Om het nodige bewijsmateriaal te vergaren krijgt elk team een digitale camera mee. En gelukkig maar, want nu kan iedereen later ook nagenieten van deze volslagen gestoorde middag! Welk team slaagt erin om bijvoorbeeld een polonaise te dansen met een aantal wildvreemden? Of wie weet het meeste geld in te zamelen door middel van straatoptredens?

Het zijn een paar voorbeelden van de knotsgekke en onvergetelijke uren die je met jouw gezelschap zal doormaken in Amersfoort. Hou je niet in en doe lekker gek!

De Crazy 88 Amersfoort is inclusief:
– Ervaren spelbegeleiding
– Consumptie per deelnemer
– Digitale camera
– Prijsuitreiking
– BTW

Wist je dat…het Crazy 88 spel niet alleen in Amersfoort te spelen is. Wil je dit uitje in een andere stad naar keuze spelen? Voor meer info of een offerte neem vrijblijvend contact met ons op.

Denk je dat Crazy 88 toch iets te maf voor jullie is? Check dan onze andere spelprogramma’s voor andere leuke uitjes in Amersfoort of een andere stad.

Tip! Combineer het Crazy 88 spel met een ontspannende Walking Dinner! Crazy walking Dinner Game.

Andere suggesties…