Crazy 88 Amsterdam

  • Amsterdam
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Bent u op zoek naar een leuk en actief uitje in hartje Amsterdam? Een spelprogramma waar nog lang over zal worden nagepraat? Dan is Crazy 88 het uitje dat u zoekt!

Tijdens het Crazy 88 spelprogramma moeten gekke en grappige opdrachten volbracht worden binnen een vastgestelde tijd en afgebakend speelveld in hartje Amsterdam.

Bij aankomst staat onze enthousiaste spelbegeleider u al op te wachten. Die zal de materialen overhandigen en uw groep in teams verdelen. Elk team krijgt vervolgens een eerste opdracht en een flinke aanmoediging mee de Amsterdamse binnenstad in.

Zodra de eerste opdracht is afgerond, belt het team naar de spelleider, die alweer de volgende gekke crazy 88 opdracht voor u klaar heeft liggen.

Elk team krijgt ook een digitale camera mee om alles vast te leggen, zodat iedereen (en ook thuis) nog even kan nagenieten van deze volslagen gestoorde opdrachten… Want wie lukt het bijvoorbeeld om een onvervalste Amsterdamse polonaise te maken met vijf Chinezen?

Crazy 88 Amsterdam is inclusief:
– Begeleiding
– Consumptie
– Digitale camera
– Prijsuitreiking
– BTW
– Onze garantie op een doldwaas uitje

Let op! Het Crazy 88 spel is overal en door heel Nederland te spelen. Zou u dit uitje ook bij u in de stad willen spelen? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tip! Is het crazy 88 spelprogramma toch iets te gek voor u? Kijk bij onze spelprogramma’s voor andere leuke uitjes in Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem of Utrecht. Of naar het Wie is de Mol Amsterdam!

 

 

Andere suggesties…