Crazy 88 Breda

  • Breda
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Op verzoek van vele gasten brengen wij Crazy 88 nu ook naar Breda toe! Dit leukste, gekste en grappigste spelprogramma in Breda is uw bedrijfsuitje, familiefeestje of vrijgezellenfeest bij uitstek!

We starten dit spelprogramma in Breda lekker centraal op de Grote Markt. Hier staat onze enthousiaste spelbegeleider al met smart op jullie te wachten, want wij hebben wat hilarische opdrachten voor jullie klaarliggen!

Jullie gezelschap zal in teams worden opgedeeld, maar willen jullie liever in één team blijven dan is dat ook geen probleem. Met de eerste opdracht en een flinke aanmoediging worden jullie op pad gestuurd!

Alle opdrachten kunnen jullie volbrengen in hartje Breda en zullen flink op jullie lachspieren werken! Als jullie de eerste opdracht hebben vervuld, bellen jullie naar de spelbegeleider voor alweer een knotsgekke opdracht!

Lukt het jullie om zelf een biertje te tappen in een Breda’s café of om het geloof te prediken aan 20 personen? Ons Crazy 88 spelprogramma in Breda staat garant voor een middag onvervalst genieten en lachen met elkaar.

Natuurlijk krijgen jullie van ons een camera mee, om alle opdrachten op foto of film vast te leggen.

Na ongeveer 2,5 uur ontvangen we jullie terug op de Grote Markt voor een drankje en natuurlijk de prijsuitreiking. Want het gaat er uiteindelijk om welk team de opdrachten zo creatief en gek mogelijk heeft uitgevoerd! Precies dat team gaat naar uit met een leuke prijs. Voor de andere (en natuurlijk ook voor de winnaars) zal er een lekker drankje klaarstaan om nog even met z’n alle na te genieten!

Kortom; Ons Crazy 88 spelprogramma in Breda staat bol van Bredaase gezelligheid en doldwaze opdrachten. Twijfel niet langer en boek nu ons leukste spelprogramma in Breda!

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Knotsgekke opdrachten
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– Prijsje voor het winnende team
– BTW