Crazy 88 Den Bosch

  • Den Bosch
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Als je op zoek bent naar een hilarisch en uniek spelprogramma in Den Bosch, dan kun je, je maar beter alvast voorbereiden. Want wat wij voor je in petto hebben is niet mis! Met ons Crazy 88 Spelprogramma in Den Bosch wandel je buiten de ‘normale’ spelprogramma paden.

Wij zorgen ervoor, dat deze middag bol staat met gekke, gestoorde en ludieke opdrachten! Crazy 88; het ultieme spelprogramma Den Bosch!

Hilarisch Spelprogramma Den Bosch
We ontvangen jullie graag op de Grote Markt in het bruisende hart van deze historische stad. De gezellige straatjes en bijzondere pleinen zijn het decor tijdens ons Crazy 88 spelprogramma in Den Bosch. Na een uitleg van onze enthousiaste spelbegeleider gaan jullie, gewapend met een camera, op pad om de eerste knotsgekke opdracht uit te voeren. Het Crazy 88 Spelprogramma Den Bosch geeft namelijk de gekste, ludiekste en volslagen gestoorde opdrachten! Aan jullie de taak om deze opdrachten per team op een zo creatief mogelijke manier uit te voeren en vast te leggen op camera.

Lukt het jullie om twee euro te verdienen als straatartiest? Wie is er zo overtuigend dat er 20 personen aan uw lippen hangen als je het geloof predikt?

Nadat de eerste opdracht van het Crazy 88 Spelprogramma Den Bosch is volbracht, bel je naar de spelbegeleider voor de volgende hilarische opdracht. Uiteindelijk zullen we er bij de prijsuitreiking achter komen, welk team de opdrachten het meest creatief en leukst heeft uitgevoerd. Dit wordt natuurlijk bepaald onder toeziend oog van onze scherpe spelbegeleider!

Want wie gaat er na dit Crazy 88 Spelprogramma Den Bosch naar huis met de felbegeerde prijs?

Inclusief:
– Enthousiaste spelbegeleider
– Gebruik van camera
– Prijsje voor het winnende team
– Drankje tijdens de prijsuitreiking
– BTW

Let op! Het Crazy 88 spel is overal en door heel Nederland te spelen. Zou je dit uitje ook bij jou in de stad willen spelen? Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tip! Is het Crazy 88 spelprogramma toch iets te gek voor je? Kijk bij onze spelprogramma’s voor andere leuke uitjes.

Andere suggesties…