Crazy 88 Eindhoven

  • Eindhoven
  • Vanaf 12 personen
  • v.a. 25.00 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Onze Crazy 88 citygame is een hilarisch, doorgedraaid en totaal geschift stadsspel in het centrum van Eindhoven.

En juist daarom is dit spel ook zo ontzettend leuk om te spelen en uitermate geschikt als onderdeel van uw bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven.

Onze Crazy 88 citygame is een spelprogramma waar nog lang over zal worden nagepraat?  Dus bent u op zoek naar een actief, ludiek en totaal gestoord spelprogramma in Eindhoven?Dan  is Crazy 88 het uitje dat u zoekt!

Tijdens deze ludieke citygame gaat u, verdeeld in teams, de meest gekke opdrachten volbrengen in een afgebakend speelveld in de binnenstad Eindhoven. Ook moeten al deze opdrachten worden opgenomen op een meegegeven camera, deze foto’s en filmpjes dienen later als bewijsmateriaal, maar natuurlijk ook als aandenken aan dit ludieke groepsuitje in de binnenstad van Eindhoven.

Aan het begin zal de spelbegeleider de teams formeren en de  teams voorzien van de spelmaterialen, een camera en een eerste opdracht. Als de eerste opdracht bekend is duiken de teams de binnenstad van Eindhoven in om de opdracht te vervullen, zodra dit gelukt is moeten de teams zo snel mogelijk naar de spelbegeleider bellen die alweer een volgende gekke opdracht klaar heeft liggen.

Wie lukt het bijvoorbeeld om geld te verdienen als een straatartiest, een goede daad te verrichten of een polonaise te maken met 5 wildvreemden?

Inclusief:
– Begeleiding
– Consumptie
– Digitale camera
– Prijsuitreiking
– Inclusief download foto’s
– BTW

Nog meer goede ideeen voor een vrijgezellenfeest.