Crazy 88 Lunchspel Utrecht

 • Utrecht
 • Vanaf 10 personen
 • v.a. 55.00 p.p. (incl. BTW)
 • 3.5 uur

De Crazy 88 Lunch in Utrecht is onwaarschijnlijk en knettergek. De ingrediënten zijn drie restaurantbezoekjes en tussendoor ludieke en absurde spelopdrachten. Zowel qua vermaak als qua eten het beste wat Utrecht te bieden heeft. Het Crazy 88 Lunchspel in Utrecht zal jullie harten veroveren. Succes verzekerd!

De spelrondes die tussen de lunchbezoekjes door gespeeld worden zijn op maat gemaakt voor prettig gestoorde types. Of voor mensen die eens even uit hun comfort zone gehaald moeten worden.  Van onze spelbegeleider krijgen jullie namelijk steeds weer een gewaagde opdracht om uit te voeren in de binnenstad van Utrecht. Die opdrachten vergen de nodige lef, creativiteit en teambuilding. De uitvoering ervan leg je vast op camera zodat na afloop onze spelbegeleider kan bepalen welkt team het beste was. Dit worden een paar verrassende en onvergetelijke uurtjes!

In de drukke straten van Utrecht gaan  jullie zingen, de polonaise lopen, moppen tappen, huwelijksaanzoeken doen en nog wat ongevraagde streken uithalen. Zet al je brutaliteit en spontaniteit in en je zult zien hoe ver je het schopt! De beelden die deze middag oplevert zijn natuurlijk hi-la-risch!

Crazy 88 Lunchspel Utrecht spelverloop
Ons fanatieke spelbegeleider staat klaar op ons meeting point in Utrecht. In teams en voorzien van camera snellen jullie de straten van Utrecht in. Wanneer je een opdracht goed uitvoert, bel je direct de spelbegeleider voor een nieuwe missie. Daarna ga je naar het eerste restaurant voor het eerste deel van de heerlijke Crazy 88 Lunch in Utrecht. Lekker even bijpraten en smikkelen van de heerlijke lunchgerechten. Daarna staat een tweede serie opdrachten je op te wachten van onze zinderende Crazy 88 Lunchspel in Utrecht. Tussendoor leer je ook nog eens Utrecht wat beter kennen…

Bij het derde restaurant en na voltooiing van de laatste opdrachten, kijkt je spelbegeleider alle videofilmpjes om te beoordelen welk team het felbegeerde prijsje verdient. Applaus voor de winnaars!

De lunchgangen zijn culinaire specialiteiten zoals soep en luxe belegde broodjes en nog meer hartigheden en zoetigheden. Het Crazy 88 Lunchspel in Utrecht is het groepsevent bij uitstek!!

Crazy 88 Lunchspel Utrecht is inclusief:
– Professionele spelbegeleider/ spelbegeleidster
– Spelmaterialen en gebruik videocamera’s
– Lunchgerechten bij drie verschillende restaurants
– Prijsje voor het winnende team
– Bizarre en uitgekiende spelopdrachten
– BTW

Andere suggesties…

 • Moordlunch Utrecht
 • Crazy 88 Dinerspel Utrecht

  Crazy 88 Dinerspel Utrecht

  v.a  60.00  p.p (incl BTW)

  Hard werken wordt beloond tijdens dit hilarische avondprogramma in Utrecht! Ons Crazy 88 dinerspel is een krankzinnig, appetijtelijk maar ook zeker gedurfd spelprogramma. Waar de watjes van de bikkels worden gescheiden, bij wie hoor jij? Of beter gezegd: Are you crazy enough?

  • v.a 10 personen
  • Utrecht
  • 3.5 uur
 • Hou van Holland High Tea Utrecht