Crazy 88 Nijmegen Winter Editie

  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 21.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

 

Met dit totaal doorgedraaide stadsspel in Nijmegen bent u deze winter van rode oortjes verzekerd! 

 

We starten dit stadsspel lekker centraal namelijk op de Grote Markt. Hier zal onze spelbegeleider al staan te trappelen van ongeduld en u hartelijk welkom heten.

Vervolgens zal de spelbegeleider de teams indelen en de spelmaterialen overhandigen. Gewapend met een eerste opdracht en fototoestel gaan jullie vervolgens als dolle stieren de binnenstad van Nijmegen onveilig maken en de knotsgekke opdrachten vervullen.  

 

Zodra de eerste opdracht is vervult moeten jullie zo snel mogelijk naar de spelbegeleider bellen die alweer een volgende totaal mesjogge opdracht voor jullie klaar heeft liggen. 

 

Ook wordt elk team voorzien van een meegeleverde fotocamera waarmee alle opdrachten moeten worden gefilmd. Dit dient later als bewijsmateriaal, maar is natuurlijk ook altijd leuk als aandenken aan dit gezellige groepsuitje in Nijmegen. 

 

Hoeveel geld denkt u te verdienen met het zingen van kerstliederen?  Kunnen jullie samen met jullie hele team een kerststal kan nabootsen? Of een goede daad verrichten, gaat dat lukken?

Aan het einde van deze Crazy 88 winterspecial zullen alle teams zich weer bij elkaar voegen en wordt iedereen op een drankje getrakteerd. Tijdens deze pauze zullen de opdrachten worden nagekeken en het winnende team bekend gemaakt. Wij verzekeren u, tijdens dit spelprogramma zult u de (kerst)ballen uit uw broek lachen.

 

U kunt onze Crazy 88 Winterspecial elke dag boeken, op uw gewenste dag en uw tijdstip!

 

Inclusief:

– Begeleiding

– 1 Consumptie p.p. 

– Digitale camera’s

– Prijsuitreiking

– BTW