Crazy 88 Wintereditie

  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

 

Bent u naarstig op zoek naar een manier om deze koude winterdagen op een aangename manier door te komen? 

Wij helpen u een handje! Want ons meest hilarische en ludieke spelprogramma heeft dit jaar ook een wintereditie! Tijd om uw lachspieren op te warmen voor dit grappige groepsuitje in Den Haag!

 

Onze Crazy 88 Wintereditie start lekker centraal bij Plein in de binnenstad van Den Haag. Een goedgemutste en goedlachse spelbegeleider zal u ontvangen en de introductie van het spel geven. 

Ook zal uw gezelschap in teams worden opgedeeld die tijdens dit groepsuitje in Den Haag de strijd met elkaar aan zullen gaan! Maar als jullie het leuker vinden om dit spel in 1 team te spelen, dan is dat ook geen enkel probleem.

 

Tijdens dit groepsuitje in Den Haag krijgen jullie van de spelleider de meest ludieke, grappige en hilarische opdrachten voorgeschoteld. Deze opdrachten dienen stuk voor stuk op de meegegeven camera te worden vastgelegd!

 

Dit natuurlijk als bewijs voor de spelleider, maar op deze manier kunt u thuis ook nog even lekker nagenieten!

 

De eerste opdracht zal de spelbegeleider direct geven en zodra deze opdracht is volbracht, bellen jullie op naar de spelbegeleider voor de volgende doldwaze opdracht!

 

Het team dat de opdrachten zo gek en fanatiek mogelijk heeft uitgevoerd, wint de punten en ontvangt, onder het genot van een drankje, de welverdiende hoofdprijs!

 

Wie is er zo gek als een deur en weet de opdrachten te volbrengen?

 

Inclusief;

– Enthousiaste spelleiding

– Spelmaterialen

– Drankje tijdens de prijsuitreiking

– Prijsje voor het winnende team

– BTW