Crazy 88 Winterspecial Alkmaar

  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 21.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

 

Tijdens dit dolgedraaide spelprogramma zult u Alkmaar op haar grondvesten doen schudden.

Wij hebben onze uiterst succesvolle Crazy 88 City game in een winters jasje gestoken.

 

Bij aankomst in hartje Alkmaar liggen de ludieke en totaal gestoorde opdrachten al geduldig op u te wachten. Als onze spelbegeleider u de spelregels heeft uitgelegd en de spelmaterialen heeft overhandigd duikt u, verdeeld in verschillende teams, de Alkmaarse binnenstad in. Niet alleen moet elke opdracht vol enthousiasme worden uitgevoerd maar elke opdracht moet ook op camera worden vastgelegd. Dit is een cruciaal onderdeel tijdens het Crazy 88 spelprogramma. Want op deze manier kan de begeleider zien of de opdrachten ook daadwerkelijk zijn vervuld.

 

Als iedereen na twee uur zweten en zwoegen weer terug is, zal onze spelbegeleider iedereen op een welverdiende consumptie trakteren. En kunt u met een lekker warme Choco of glaasje Glühwein even lekker bijkletsen.

Welk team lukt het bijvoorbeeld om met het zingen van kerstliederen geld te verdienen? Wie weet het beste een kerststal uit te beelden? Welk team houdt de kerstgedachte levend met het volbrengen van een goede daad.

Dus boek nu dit dolgedraaide maar oh zo gezellige spelprogramma en dan beloven wij dat u er warmpjes bij zult zitten deze winter.  

 

Inclusief:

– Eén consumptie per persoon

– Professionele begeleiding

– Filmcamera tijdens het spel

– Prijsuitreiking

– Prijs voor het winnende team

– Teambuilding

– BTW