Crazy 88 Winterspecial Breda

  • Breda
  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

 

Met dit spelprogramma wordt het wel een hele rare winter! 

Voor deze Crazy 88 winterspecial hebben wij onze normale Crazy 88 spelprogramma in een winters jasje gestoken. U struint tijdens dit Crazy 88 spelprogramma verdeeld in teams de binnenstad van Breda af. In het gezellige centrum van deze hartelijke Brabantse stad moet u de gekste, vreemdste en meest gestoorde opdrachten zien te vervullen binnen een vastgestelde tijd. Onze Crazy 88 Winterspecial is het perfecte groepsuitje voor iedereen die zin heeft in iets geks deze winter!

 

Winters groepsuitje Breda

Bij aankomst zal onze spelbegeleider uw gezelschap in teams opdelen. Deze teams moeten in de binnenstad van Breda de strijd met elkaar aangaan. Als elk team is voorzien van een camera en spelmaterialen zal de spelbegeleider de eerste opdracht geven en duiken jullie de binnenstad van Breda in. Nadat de eerste opdracht is vervuld moet naar de spelbegeleider worden gebeld die alweer een volgende Crazy 88 opdracht voor u heeft klaarliggen. Tevens moet elke opdracht worden opgenomen, dit dient natuurlijk als bewijsmateriaal maar is ook een leuk aandenken aan dit volslagen idiote groepsuitje in Breda. 

Hoeveel geld kan uw team verdienen met het zingen van kerstliederen? Welk team kan het beste een sneeuwpop nabootsen en wie kan het perfecte biertje tappen ?  Een biertje tappen?

Als de opdrachten zijn vervuld zullen alle teams weer bij elkaar komen en worden getrakteerd op een lekkere warme Choco ( of een ander drankje ). 

Wij verzekeren u, tijdens dit spelprogramma zult u de (kerst)ballen uit uw broek lachen.

U kunt onze Crazy 88 Winterspecial elke dag boeken, op uw gewenste dag en uw tijdstip!

 

Inclusief:

– Begeleiding

– Consumptie

– Digitale camera’s

– Prijsuitreiking

– Inclusief download locatie foto’s