Crazy 88 Winterspecial Den Bosch

  • Vanaf 10 personen
  • v.a. 24.50 p.p. (incl. BTW)
  • 3.0 uur

Wij hebben ons hilarische Crazy 88 spelprogramma in een winters jasje gestoken, op deze manier zorgen wij dat u er lekker warmpjes bij zit deze winter!

Wij verzekeren u, dat met onze ludieke en originele Crazy 88 opdrachten, uw lachspieren even goed worden getraind tijdens deze barre winterdagen! Ons Crazy 88 spelprogramma in Den Bosch is er eentje die je zeker niet mag missen!

 

Lachwekkend spelprogramma Den Bosch

Welkom in de mooiste en meest historische stad van Brabant! We geven jullie een warm welkom in het hart van deze stad; op de Grote Markt. Met een uitzicht over de middeleeuwse gevels en kerken, geeft onze immer enthousiaste spelbegeleider de introductie van dit lachwekkende spelprogramma Den Bosch. Want tijdens dit spelprogramma Den Bosch krijgen jullie de meest ludieke, knotsgekke en creatieve opdrachten! En het is jullie taak, om deze opdrachten in teams op een zo creatieve en grappige manier uit te voeren. Want zo komen we er achter wie de befaamde winnaars zijn van dit spelprogramma Den Bosch. Dat is het team dat twee euro wist te verdienen als straatartiest en van twintig mensen de aandacht had tijdens het prediken van het geloof!

Een uitdaging? Dat dachten wij ook! Na ongeveer 2,5 uur zullen we erachter komen welk team erin is geslaagd deze opdrachten uit te voeren. Natuurlijk worden deze vastgelegd op camera, zodat de spelbegeleider van dit spelprogramma Den Bosch het bewijs in handen heeft en de prijs eerlijk toe te kennen aan het beste team. Aan jullie de vraag wie er alles voor over heeft om de prijs van dit spelprogramma Den Bosch in handen te krijgen!

 

Ons Crazy 88 spelprogramma Den Bosch is immens populair als vriendenuitje of vrijgezellenfeestje!

 

Inclusief:

– Enthousiaste spelbegeleiding

– Gebruik van (film)camera

– Prijsje voor het winnende team

– Drankje tijdens de prijsuitreiking

– BTW